Toprak Can din „Inimă Rănită” își arată talentul de model pe internet. Ce ținută a decis să poarte actorul

Publicat pe 23.11.2022 la 12:52 Actualizat pe 23.11.2022 la 13:14

Toprak Can din „Inimă Rănită” își arată talentul de model pe internet. Ce ținută a decis să poarte actorul.

Toprak Can Adıgüzel poartă o cămașă închisă la culoare și are barbă

Toprak Can Adıgüzel, actorul din “Inimă Rănită” își arată talentul de model pe internet

Happy Channel

Toprak Can face parte din distribuția serialului “Inimă rănită” și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Atât pe micile ecrane cât și în mediul online reușește să aducă un plus de valoare meseriei sale și este la fel de inovativ de fiecare dată.

Toprak Can din „Inimă Rănită” își arată talentul de model pe internet

Este un actor de succes și reușește cu fiecare apariție să atragă atenția. Spune că rolurile pe care le încearcă ar trebui să aibă de fiecare dată o poveste, un trecut, o istorie pesonală.

“Atunci când aleg un rol sunt interesat atât de povestea generală cât și de personajul în sine. Trebuie să fie o mare diferență între personajele pe care le interpretez.”, a declarat actorul din Turcia. Este absolvent de conservator și a urmat cursuri de teatru pentru a-și urma îndeaproape visul de a deveni actor. Chiar dacă acum îl vedem în diferite roluri în seriale de excepție, de-a lungul timpului a cochetat și cu muzica sau modellingul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cea mai recentă postare pe internet îl putem vedea cum își etalează ținuta aleasă cu grijă. Fanii nu au întârziată să apară cu primele comentarii, dar nu este de mirare având în vedere că are peste 100 de mii de internauți care îi așteaptă fotografiile și filmulețele. Până acum a încărcat peste 100 de astfel de idei și de fiecare dată a fost încununat cu succes.

“Nu-mi mai pot lua privirea”, “Se pare că a fost o zi mai friguroasă. Ai un fel interesant de a te îmbrăcat”, “Mă întrebam de ce este atât de cald astăzi”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care fanii au ținut să le ofere mărturie.

“Atunci când ești pe băncile școlii ai visuri mărețe. Dacă nu le urmezi și nu încerci să fac ceva pentru ele, acestea vor rămâne doar atât, niste vise. Inițial m-am gândit să mă întorc în orașul meu și să-mi deschid o cafenea.”, a declarat.

Cine este Toprak Can din “Inimă rănită”

Este zodia Vărsător, are 1.83 cm înălțime și 80 de kg. Pasiunile sale sunt fotografia și călătoriile, așa cum vedem din postările urcate pe pagina personală de Instagram.

“Mii de mulțumiri tuturor celor care mi-au scris de ziua mea. Acum am triplat numerele, am 30 de ani, sună interesant. Sunt foarte norocos că pot face ceea ce am visat fix la vârsta la care am visat și am muncit foarte mult. Multă iubire celor care au făcut această zi de neuitat, vă mulțumesc.”, a scris actorul cu ocazia zilei sale de naștere.

După ce a urmat școala de muzică, a decis să renunțe la această specializare pentru a se focusa exclusiv pe actorie.

“În cel de-al doilea an am decis să renunț la muzică. De aceea am venit în Istanbul. Nu știam ce trebuie să fac pentru a deveni actor, doar că trebuie să urmez anumite cursuri. Am studiat în două locuri diferite.”, a declarat protagonistul din “Inimă rănită.”, Dacă la început a declarat că i-a fost dificil să se afle pe platourile de filmare, acum părerile i s-a schimbat în totalitate.

În articolul

Toprak Can din „Inimă Rănită” își arată talentul de model pe internet. Ce ținută a decis să poarte actorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x