Topul celor mai bine plătite actrițe din Turcia. Care sunt vedetele care câștigă sume frumoase de pe urma serialelor

Publicat pe 23.01.2022 la 21:06 Actualizat pe 23.01.2022 la 20:02

Dacă i-am arătat pe cei mai bine plătiți actori turci, iată că a venit momentul ca și reprezentantele sexului frumos să aibă un astfel de top. Care sunt vedetele din Turcia care câștigă cel mai bine de pe urma serialelor.

Fahriye Evcen Özçivit poartă o rochie albă, lungă, cu crăpătură pe picior

Fahriye Evcen Özçivit pe covorul roșu la Cannes

Profimedia

Nu doar că sunt frumoase, ci și foarte talentate și dornice să accepte proiecte care să le pună în valoare calitățile. Actrițele din serialele turcești au reușit într-o perioadă scurtă de timp să ajungă în inimile tuturor telespectatorilor, iar faima a venit din toate colțurile lumii.

Pe rețelele sociale sunt foarte active, făcând parte dintr-o comunitate care vrea să afle în fiecare zi lucruri noi din viața de vedetă. Actrițele din Turcia parcă nu obosesc niciodată și chiar dacă termină un proiect pentru care au muncit enorm, se angajează imediat în alte seriale care le propulsează ulterior pe primele locuri în preferințele fanilor.

Printre cele mai bine plătite actrițe din Turcia se numără și Demet Özdemir, dar și Fahryie Evcen.

Topul celor mai bine plătite actrițe din Turcia

Datorită rolurilor pe care le-a avut în serialele turcești, dar și cu ajutorul promovării diferitelor brand-uri, Demet Özdemir se clasează pe primul loc în top.

Actrița câștigă în medie, pentru un singur episod dintr-un serial, aproximativ 100.000 de lire turcești, ceea ce înseamnă 9.600 de euro. După ce serialul “Prizoniera Destinului” a luat sfârșit, Demet a filmat pentru o producție care a intrat și pe una dintre platformele digitale. Dat fiind faptul că promovează anumite produse în care crede, lui Demet Özdemir îi intră în buzunar aproximativ 3 milioane de lire turcești, adică în jur de 289.000 de euro.

De-a lungul relației lor, s-a zvonit că Burak Ozcivit ar fi cel care i-ar da bani pentru distracții și cumpărături, soției sale, Fahryie Evcen. Nimic mai fals, căci frumoasa actriță reușește de una singură să-și întrețină plăcerile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, vedeta câștigă per episod aproximativ 130.000 de lire turcești, ceea ce înseamnă 12.500 de euro. De asemenea, Fahryie Evcen colaborează cu două brand-uri de pe urma cărora a încasat nu mai puțin de 6 milioane de lire turcești, adică aproximativ 570.000 de euro.

Serenay Sarıkaya, una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia, câștigă pe episod în jur de 150.000 de lire turcești, adică aproximativ 14.000 de euro. În cel mai nou serial pentru care actrița filmează la momentul actual, va juca alături de actorul Burak Deniz. De asemenea, vedeta colaborează cu un brand important de haine, de pe urma căruia îi revin nu mai puțin de 4 milioane de lire turcești, aproximativ 380.000 de euro.

Hande Erçel este o altă actriță din Turcia pentru care banii nu mai reprezintă o problemă la momentul actual, având în vedere că pe un episod în care apare, aceasta câștigă în jur de 60.000 de lire turcești, adică aproximativ 5.700 de euro. Serialele în care joacă și-au făcut rapid apariția și în alte țări, acolo unde este recunoscută de fani oricum ar apărea.

Nici această actriță nu este străină de lumea reclamelor, acolo unde colaborează cu importanți producători. Astfel, datorită contractelor pe care le are cu aceștia, reușește să strângă lunar undeva la .500.000 de lire turcești, adică 330.000 de euro.

Astfel, acestea sunt cele mai bine plătite actrițe din Turcia care au reușit să-și construiască un imperiu pe muncă proprie.

În articolul

Topul celor mai bine plătite actrițe din Turcia. Care sunt vedetele care câștigă sume frumoase de pe urma serialelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x