Tot ce vrei să știi despre Yasemin Allen din “Dacă un bărbat iubește...”. Detalii despre îndrăgita actriță

Publicat pe 24.10.2022 la 13:00 Actualizat pe 23.10.2022 la 23:43

Yasemin Allen face parte din distribuția serialul turcesc "Dacă un bărbat iubește..." și se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Află totul despre vedetă .

Yasemin Allen poartă părul desprins și își ține mâinile împreunate

Yasemin Allen din “Dacă un bărbat iubește...”

Happy Channel

Yasemin Allen face parte din distribuția serialului “Dacă un bărbat iubește…” și se numără printre cele mai îndrăgite actrițe la momentul actual. A reușit să-și demonstreze atât calitățile profesionale cât și cele fizice odată cu rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Este una dintre speranțele Turciei.

Tot ce vrei să știi despre Yasemin Allen din “Dacă un bărbat iubește...”

Yasemin Allen s-a născut pe 10 iulie 1989 în Londra fiind fiica profesorului de engleză Dudley Allen și a actriței și cântăreței Sonja Eady. Cea din urmă a fost denumită Suna Yıldızoğlu în prima sa căsnicie cu actorul de origine turcă Kayhan Yıldızoğlu în 1974. Ulterior și-a câștigat câștigat cetățenie turcă. Are descendenți atât din Turcia, cât și din Anglia și Australia.

Citește și: Cele mai bune seriale turcești de dragoste. Producții care te vor ține cu sufletul la gură

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are un frate pe nume Kaan, iar mama ei s-a mutat în Turcia atunci când avea doar 3 luni. Imediat după ce a terminat școala primară a plecat cu mama sa într-o călătorie în Australia. Acolo a studiat cursuri de teatru și dramă japoneză. A câștigat o bursă în cadrul Universității Queensland. S-a întors din nou în Turcia pe când avea 18 ani. Este absolventă a Müjdat Gezen Konservatuarı, departamentul de teatru.

Este absolventă a competiție L'Oréal' și a jucat rolul principal în serialul de succes “Elif”. În 2010 a jucat rolul “Elena” în serialul “Kavak Yelleri” și „Juliette” în “Yerden Yüksek”. Pentru ultimul rol a fost nevoită să vorbească atât franceză cât și rusă. Poate să vorbească cu diferite accente, atât în turcă dar și în engleză. Alături de mama sa a jucat în serialul “Elif”, fiind a treia producție de acest fel.

Totul despre serialul “Dacă un bărbat iubește…”

Serialul “Dacă un bărbat iubește…” aduce în atenția fanilor actori turci de excepție. Printre aceștia se numără și Alperen Duymaz care a făcut parte și din distribuția “Son Yaz”. Producția turcească se așteaptă a fi un succes, reprezentând o istorie a unei Cenușărese moderne. O comedie romantică regizată de Ömür Atay și scrisă de Aslı Zengin. Primul episod a fost difuzat în Turcia pe 20 ianuarie 2022.

Serialul “Dacă un bărbat iubește…” spune povestea unei femei de clasă mijlocie, mamă a doi copii, ce se îndrăgostește nebunește de un bărbat frumos și foarte bogat. Alperen Duymaz apare în fața telespectatorilor ca un bărbat carismatic, singur, frumos, sportiv, inteligent și bogat. De cealaltă parte, Büşra Develi este o femeie singură cu doi copii ce trece prin viață ca mulți alți oameni de categoria ei.

Primul episod din serialul "Dacă un bărbat iubește..." se vede pe 20 august, de la 22:00, pe Happy Channel. Fanii producției turcești vor putea urmări celelalte episoade din "Dacă un bărbat iubește…" în AntenaPLAY, unde vor avea disponibile online câte două episoade în fiecare zi de luni, începând cu data de 22 august.

Cât despre Yasemin Kay Allen, aceasta joacă rolul rivalei, cea care își dorește cu ardoare să formeze un cuplu cu personajul principal, bărbatul tânăr și bogat ce i-a cucerit inima. “Zeynep” ( Büşra Develi) este mama a doi copii gemeni, divorțată de “Oktay” ( Görkem Sevindik). Cei doi s-au căsătorit pe vremea când erau studenți, însă ulterior aceasta a fost înșelată de cel în care și-a încredințat dragostea.

În articolul

Tot ce vrei să știi despre Yasemin Allen din “Dacă un bărbat iubește...”. Detalii despre îndrăgita actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x