Totul despre serialul Kopuk cu Seray Kaya în rol principal. Află detalii despre noua producție turcească

Publicat pe 08.01.2024 la 15:44 Actualizat pe 08.01.2024 la 18:45

Seray Kaya revine pe micile ecrane cu un rol inedit în serialul Kopuk. Actrița va interpreta personajul principal.

actriță poartă o rochie fără mâneci

Totul despre serialul Kopuk cu Seray Kaya în rol principal

Happy Channel

Primele imagini din serialul Kopuk regizat de Koray Kerimoglu și scris de Deniz Karaoglu, Fuat Mere și Ozden Selim Karadana, au apărut în fața fanilor. Seray Kaya joacă rolul de protagonistă.

Totul despre serialul Kopuk cu Seray Kaya în rol principal

Producția a reușit să atragă atenția fanilor încă de la început, iar Seray Kaya a publicat și pe pagina nd personală de socializare mai multe imagini. Este un proiect ambițios, având în vedere serialele cu care concurează. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açaçık, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarım Dünya, Güneş Hayat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum toată lumea se întreabă dacă poveștile legate de furtul bogaților și dăruirea bunurilor săracilor mai sunt de actualitate. Kopuk explică faptul că este posibil să reîntorci un joc într-o lume care nu vreau decât pedeapsa. Ferhan fură bani de la oamenii bogați și îi ajută pe săracii din cartierul său. Încearcă să-i educe pe cei mai puțin norocoși și să le ofere o șansă nouă familiilor nevoiașe.

O moarte neașteptată îi va schimba complet viața. Aceste situații îl vor testa, îi vor împinge idealurile către iubire și dreptate. Atunci când își dă seama că nu putea înfrunta injustiția de unul singur, își asumă identitatea lui Orhan. Astfel, în timp ce Ferhan se luptă cu tatăl lui Müjde, pe care îl iubește, dar trebuie să stea departe de el, în cartierul său. Avocatul Orhan trece de asemenea anumite limite cu Ipek, moștenitorul familiei care încearcă să cucerească cartierul.

Detalii despre Seray Kaya, actrița din Micuța rază de soare

Născută pe 4 februarie 1991 în Turcia, a devenit cunoscută încă din 2012, atunci când a apărut în serialul Huzur Sokagi și a interpretat personajul Rezzan. A urmat serial Kocamin Ailesi, acolo unde a interpretat personajul Miray. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit ca și cum nu ar fi jucat rolul principal în serialul Mahkum.

“Da, pot spune că este primul meu rol principal.”, a spus vedeta. A jucat timp de 17 episoade în serialul Mahkum. Cu toate acestea, este interesantă situația în care actrița consideră serialul Bir Küçük Gün Işığı ca prima producție în care a jucat rolul principal, în schimbul seriei Mahkum.

“Sunt foarte bucuroasă că joc rolul principal într-o astfel de producție frumoasă. Faptul că au avut încredere în mine mă bucură. Este o mare responsabilitate, încerc să o depășesc și să o stăpânesc pe cât de mult pot. Sunt foarte fericită.”, a spus vedeta. De-a lungul timpului, Seray Kaya a demonstrat că este foarte discretă în ceea ce privește viața personală și niciodată nu s-a afișat la brațul vreunui pretendent. De asemenea, pe rețelele sociale publică foarte des fotografii și filmulețe alături de familie. Recunoaște că nu ar putea niciodată să petreacă foarte mult timp departe de cei dragi. Mahkum, serialul în care a jucat vedeta, a fost ales ca cea mai bună dramă, alături de Destan.

În articolul

Totul despre serialul Kopuk cu Seray Kaya în rol principal. Află detalii despre noua producție turcească

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x