Tragica moarte a lui Eduardo Palomo. Cum a avut loc și care a fost momentul în care nu a mai putut fi salvat

Publicat pe 19.01.2024 la 11:30 Actualizat pe 19.01.2024 la 11:23

Actorul din Juan del diablo și Corazón Salvaje a murit nesperat la vârsta de 41 de ani atunci când se afla în cadrul unei reuniuni cu prietenii. Ce s-a întâmplat de fapt.

Eduardo Palomo poartă o cămașă albă și un sacou negru

Eduardo Palomo se afla la cină cu soția Carina Ricco și prietenii de familie

Getty Images

Eduardo Palomo a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din telenovelele mexicane. ȘI-a consolidat cariera în 1993, atunci când l-a interpretat pe Juan del diablo în ‘Corazón Salvaje’ alături de regretata Edith González. Eduardo Estrada Palomo s-a născut pe 13 mai 1962 în Mexic. A jucat în telenovele, filme și piese de teatru încă de la debutul său. Printre producțiile importante se află și ‘Rojo amanecer’, ‘El ángel caído’, ‘Juana Iris’, ‘La pícara soñadora’, ‘Huracán’ și ‘Ramona’.

Tragica moarte a lui Eduardo Palomo, totul despre regretatul actor

După succesul telenovelei Corazón salvaje’, Eduardo Palomo și familia s-au mutat în California, acolo unde și-a petrecut ultimii șapte ani din viață. Departe de luminile reflectoarelor, acesta și-a crescut copiii alături de soția Carina Ricco.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am înțeles că trebuie să mă îndepărtez de lumea mediei, în sensul de petreceri și droguri, alcool. Niciunul dintre noi nu am avut educație în acest sens.”, a declarat actorul cu două luni înainte de moartea, arată univision.com. Grație refugiului financiar, Eduardo Palomo a ținut să se bucure de familia sa în ultimii cinci ani de viață. În ultimii doi ani, a ținut să-și deschidă porțile către SUA pentru a ajunge la Hollywood.

Citește și: Familia regretatului Eduardo Palomo reapare în cadrul unui eveniment public. Luca Palomo este identic tatăl său

Pe data de 6 noiembrie 2003, Eduardo Palomo și Carina Ricco au avut o întâlnire cu un grup de prieteni, printre care și regizorul Sergio Arau și soția Yareli Arizmendi.

“Nu spunea un banc o prietenă de la masă, el a râs, a făcut așa ca un zâmbet imens și gata. Atunci Carina, soția sa, mi-a spus că a rămas dormind.”, a declarat Yareli Arizmendi. Potrivit declarațiilor de la momentul respectiv, atunci când au încercat să-l trezească pe Eduardo Palomo, s-a petrecut un lucru ciudat. Atunci au sunat la ambulanță, însă actorul nu a încetat din viață imediat.

“Într-un anumit moment a revenit, și-a recăpătat cunoștința și a fost văzut așa, ca și cum căuta aer.”, a mai spus aceasta. La 41 de ani, acesta a fost transferat la spitalul Cedars-Sinai, acolo unde a încetat din viață la 11:32 noaptea.

Telenovela Corazón Salvaje ar fi putut avea un alt personaj principal în locul lui Eduardo Palomo

Cu toate că a încetat din viață mult prea devreme, va fi întotdeauna amintit cu rolul Juan del Diablo în telenovela Corazón Salvaje din 1993. Ceea ce a rămas distinct în fața telespectatorilor au fost protagoniștii inconfundabili, Eduardo Palomo și Edith González. Aceștia au reușit să transmită o chimie dincolo de micile ecrane.

Citește și: La aproape 20 de ani de la moartea lui Eduardo Palomo, actrița Carina Ricco vorbește despre suferința pe care o poartă

Cu toate că Juan del Diablo și Condesa Monica au format un cuplu îndrăgit pe micile ecrane, puțini cunosc faptul că Eduardo Palomo a riscat să nu joace rolul principal în celebra telenovelă.

Inițial, producătorul a ținut ca Ricardo Arjona să participe în cadrul repetițiilor. Cu toate acestea, a refuzat oferta spunând că este cântăreț, nu actor. Alejandro Camacho s-a numărat de asemenea printre cei care și-au încercat norocul. César Évora a călătorit tocmai din Cuba pentru a lua parte la casting. Nu a jucat rolul principal, dar a făcut totuși parte din proiect ca Marcelo Romero Vargas.

În articolul

Tragica moarte a lui Eduardo Palomo. Cum a avut loc și care a fost momentul în care nu a mai putut fi salvat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x