Tuba Büyüküstün este o mamă mândră de fiicele sale. Ce fotografie a publicat cu gemenele

Publicat pe 07.02.2024 la 14:14 Actualizat pe 07.02.2024 la 15:23

Tuba Büyüküstün a publicat o imagine emoționantă alături de fiicele sale. Actrița este discretă cu viața personală, însă ține să se mândrească cu gemenele cu fiecare ocazie.

actrița are părul scurt și poartă o rochie fără mâneci

Tuba Büyüküstü a participat în cadrul IWC Schaffhausen Gala. 16 ian. 2018

Getty Images

Între 2007 și 20009 a interpretat unul dintre cele mai apreciate roluri ale sale. A jucat în Asi – Împotriva destinului și s-a făcut remarcată așa cum nu a mai făcut-o până acum. Another Self este un alt proiect de suflet difuzat în 2022.

Tuba Büyüküstün este o mamă mândră de fiicele sale

A jucat în producții precum Çemberimde Gül Oya în 2004 timp de 40 de episoade, în 2005 a interpretat personajul Filiz Tekiner în serialul Ihlamurlar Altında în 2005 timp de 1 sezon, Asi – Împotriva destinului, Gönülçelen în 2010 timp de 2 sezoane ( Hasret), Kara Para Ask în 2014 timp de 2 sezoane alături de Engin Akyurek, Brave and beautiful în 2016 timp de 1 sezon și Another Self în 2022.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are 6 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de imagini și capturi din viața sa personală și profesională. Mămica a două gemene, a fost căsătorită cu Onur Saylak. În prezent locuiește la Paris alături de cele două, însă a recunoscut că nu-și va părăsi niciodată țara natală.

Citește și: Cu cine a fost căsătorită actrița Tuba Büyüküstün. Cei doi au avut un mariaj de șase ani împreună

“Sunt o mamă mândră. Ca și cum ar fi fost ziua mea, dar nu greșesc. În ziua în care am născut, acum 12 ani, dragostea a luat multe forme. O călătorie minunată.”, a spus actrița. Onur Saylak s-a reîntors pe platourile de filmare, însă nu a uitat să le transmită fiicelor sale un mesaj emoționant.

“Fiicele mele frumoase, la mulți ani! Sunt atât de fericit!”, a scris acesta. Într-un interviu recent, vedeta a vorbit despre ideea de a-și părăsi țara natală în detrimenul ideii de a locui pentru totdeauna în Franța. S-a mutat în Paris încă din 2019, însă schimbările au venit pentru a oferi familie o schimbare inedită. De-a lungul timpului, vedeta a călătorit între Turcia și Franța pentru a-și îndeplini obligațiile profesionale.

Tuba Büyüküstün clarifică zvonurile legate de părăsirea Turciei

A participat în cadrul unei invitații de la Harper's Bazaar în Istanbul, acolo unde a vorbit despre zvonurile care atestau că va părăsi Turcia.

Citește și: Top lucruri neștiute până acum despre actrița Tuba Büyüküstün. Află detalii interesante

“Nu am plecat pentru totdeauna, nu există așa ceva. Este țara mea și să trăiesc în altă parte pentru toată viața iese din discuție. Paris este un al doilea oraș pe care îl iubesc și care îmi dă fiori, merg înainte și înapoi.”, a transmis vedeta, arată ahaber.com.tr. Și-a exprimat dorința legată de proiectele pe care ar putea să le realizeze în străinătate, dată fiind experiența sa în plan profesional.

“Experiențele noi sunt întotdeauna diferite. Mi-ar plăcea să joc și să vorbesc într-o altă limbă față de cea nativă. Încerc să învăț franceza, dar nu e ușor.”, a specificat vedeta. A fost căsătorită cu Onur Saylak din 2011 până în 2017 și în prezent se bucură de succes pe toate planurile. De-a lungul timpului a demonstrat că este pasionat de modă și a pozat în diferite ținute inedite. De asemenea, look-ul pe care l-a abordat în mediul online i-a surprins de fiecare dată pe internauți. Nu este de mirare că a câștigat nenumărate premii în cadrul evenimentelor de profil.

În articolul

Tuba Büyüküstün este o mamă mândră de fiicele sale. Ce fotografie a publicat cu gemenele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x