Tuba Büyüküstün și Rıza Kocaoğlu au fost surprinși împreună la o ieșire cu prietenii. Ce se întâmplă între cei doi actori

Publicat pe 18.04.2024 la 10:31 Actualizat pe 18.04.2024 la 11:36

Tuba Büyüküstün și Rıza Kocaoğlu au petrecut împreună o seară alături de prieteni. Cei doi au fost surprinși în timp ce ieșeau la braț dintr-un restaurant.

prieteni stau unul lângă celălalt

Tuba Büyüküstün și Rıza Kocaoğlu au fost surprinși împreună la o ieșire cu prietenii

Instagram

Tuba Büyüküstün și Rıza Kocaoğlu sunt doi dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Recent, au fost văzuți alături de prieteni, dar și la braț odată ce evenimentul a luat sfârșit. Două fotografii au fost publicate și pe pagina de socializare a protagonistului din Legea familiei.

Tuba Büyüküstün și Rıza Kocaoğlu au fost surprinși împreună la o ieșire cu prietenii

Actrița din Asi – Împotriva destinului a ținut să ofere scurte declarații despre motivul pentru care s-a întâlnit cu Rıza Kocaoğlu. Cei mai mulți cred acum că formează un cuplu. Au fost surprinși de către jurnaliști în Asmalımescit, un cartier din Turcia. S-au distrat mai multe ore alături de alți prieteni și ulterior au plecat la braț odată ce distracția a luat sfârșit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu e nimic mai frumos ca asta. Am avut o întâlnire cu prietenii, am fost la cină. Continuăm să lucrăm pe cealaltă parte.”, a mărturisit vedeta în fața reporterilor. În același timp, Rıza Kocaoğlu a așteptat ca actrița să urce într-un taxi, apoi și el a făcut același lucru cu o altă mașină, arată hurriyet.com.tr.

Protagonista din Asi – Împotriva destinului locuiește în prezent în Franța alături de cele două fiice ale sale, Maya și Toprak. A fost căsătorită cu actorul Onut Saylak. A menționat în repetate rânduri că niciodată nu-și va părăsi definitiv țara natală.

“Mereu am spus că mă simt ca acasă aici, îmi place și în Istanbul.”, a specificat vedeta. Hatice Tuba Büyüküstün s-a născut pe 5 iulie 1982 în Istanbul și a studiat în cadrul unei facultăți de artă din Turcia. A început să joace în reclame după ce și-a finalizat studiile în acest sens. În 2003 a jucat în 4 episoade din serialul Sultan Makami, regizat de Aydin Bulut.

Abia un an mai târziu a interpretat rolul Zarife în serialul Çembermde Gül Oya, regizat de Cayan Irmak. Tot în 2004 a primit premiul pentru cea mai bună actriță în cadrul unui festival de film organizat în Serbia și Muntenegru.

Detalii despre Tuba Büyüküstün

Anul 2005 i-a adus vedetei din Turcia un pas uriaș în carieră. A început să joace în Ihlamurlar Altında alături de Bülent İnal și Sinan Tuzcu, un proiect regizat de Aydin Bulut. În 2006 a făcut primul pas către marele ecran și a jucat în filmul “My father and my son”.

Citește și: Ce spune Bergüzar Korel după scenele în care Halit Ergenç apare romantic alături de Tuba Büyüküstün. Declaratiile vedetei apărute in presa din Turcia

Același an i-a adus șansa de a jucat în filmul Exam, regizat de Ömer Faruk Sorak și a avut oportunitatea de a sta pe același platou de filmare alături de faimosul Jean-Claude Van Damme.

2007 a venit pentru Tuba Büyüküstün cu rolul de protagonistă din Asi – Împotriva destinului, alături de Murat Yıldırım și Çetin Tekindor. Serialul a fost filmat în Antakya, Turcia. Astfel, popularitatea sa a crescut încă o dată. A fost aleasă ca ambasador UNICEF în Turcia în 2014 și a împărțit platourile de filmare cu colegu Engin Akyurek în serialul Kara Para Așk.

În 2020 și-a jucat jucat propriul rol în serialul Ara my manager și a revenit pe platourile de filmare abia peste patru ani.

În articolul

Tuba Büyüküstün și Rıza Kocaoğlu au fost surprinși împreună la o ieșire cu prietenii. Ce se întâmplă între cei doi actori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x