Tuba Büyüküstün și Şerif Sezer s-au reunit după 20 de ani. Au jucat rolurile mamă – fiică în serialul Çemberimde Gül Oya

Publicat pe 10.10.2024 la 12:04 Actualizat pe 10.10.2024 la 12:44

Tuba Büyüküstün și Şerif Sezer au jucat rolurile mamă - fiică în serialul turcesc Çemberimde Gül Oya. Producția a avut premiera în 2004.

actori pe platourile de filmare

Tuba Büyüküstün și Şerif Sezer s-au reunit după 20 de ani

Happy Channel/Profimedia Images

Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului și Şerif Sezer din Golden Boy – Dragoste rebelă s-au reunit în cadrul Antalya Golden Orange Film Festival ediția cu numărul 61. Cele două au jucat rolurile mamă – fiică în serialul Çemberimde Gül Oya care a avut premiera în Turcia în anul 2004.

Tuba Büyüküstün și Șerif Sezer s-au reunit după 20 de ani

Ceremonia de deschidere a festivalului de film Antalya Golden Orange Film festival a adus în acest an nume mari pe covorul roșu. Printre acestea s-au numărat Tuba Büyüküstün și Șerif Sezer, actrițe care au jucat împreună în cadrul aceluiași serial în urmă cu 20 de ani, arată onedio.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cadrul ceremoniei au avut loc momente emoționante între vechi prieteni actori. Mai multe fotografii au apărut în mediul online și i-au făcut bucuroși pe fanii din toată lumea. Tuba Büyüküstün a fost cea care i-a înmânat un premiu important pentru carieră actriței Işıl Yücesoy. Aceasta din urmă a lăsat câteva cuvinte în fața jurnaliștilor.

Citește și: Cine este Aytaç Şaşmaz, actorul cu care s-a sărutat Tuba Büyüküstün. A avut o relație cu o altă vedetă celebră

“Nu pot să vă spun ce plăcere și entuziasm să fiu martoră a acestei nopți minunate. Aș vrea să mulțumesc membrilor juriului pentru că mi-au oferit acest respectabil și onorabil premiu și tuturor celor care au făcut posibilă această întâmplate insistând pe faptul că eu pot face asta. De fapt, le mulțumesc tuturor care mi-au fost alături de 55 de ani.”, a transmis vedeta din Turcia.

În urmă cu 20 de ani, Tuba Büyüküstün a stat pe același platou de filmare alături de actrița Șerif Sezer care în prezent face parte din distribuția seriei Golden Boy – Dragoste rebelă. Cele două au jucat rolurile mamă – fiică în serialul Çemberimde Gül Oya. Chiar dacă anii au trecut, fanii și-au readus aminte cum a fost să le vadă pe cele două într-un proiect profesional.

Yarin Yokmus Gibi este noul serial cu Tuba Büyüküstün în rol principal

Chiar dacă are studii în arta confecționării costumelor și design, Tuba Büyüküstün a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. A apărut în mai multe producții de succes de-a lungul timpului printre care Asi – Împotriva destinului, serial difuzat și pe Happy Channel.

Citește și: Tuba Büyüküstün din Asi – Împotriva destinului a împărtășit o experiență interesantă cu fanii săi. Despre ce este vorba

Cel mai recent proiect profesional al său este Yarin Yokmus Gibi, acolo unde putem vedea atât dramă cât și romantism, dar și momente thriller. Fanii s-au arătat entuziasmați să afle că vedeta a jucat încă o dată alături de faimosul Halit Ergenç din 1001 de nopți și Suleyman Magnificul.

Actrița are rolul Manolya, iar el este Hakan. Încă de la început se observă faptul că lui Hakan îi este imposibilă munca de a-i lua un interviu actriței Manolya. Pe măsură ce acțiunea se derulează, cei doi ajung să petreacă tot mai multe momente împreună. Tensiunea crește și secretele ies la iveală între cei doi. Se caută astfel conexiunea umană și comunicarea onestă, iar serialul nu este ca oricare altul.

Tuba Büyüküstün a fost numită femeia anului în 2023 și astfel i s-au recunoscut la nivel internațional toate meritele de-a lungul timpului. Pe lângă faptul că este mamă de gemene, aceasta este și ambasadoare UNICEF în Turcia.

În articolul

Tuba Büyüküstün și Şerif Sezer s-au reunit după 20 de ani. Au jucat rolurile mamă – fiică în serialul Çemberimde Gül Oya

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 octombrie 2024. Racii sunt atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O studentă a făcut o descoperire terifiantă într-un colet de pe Shein: "Am crezut că e de jucărie, apoi s-a mișcat"
a1.ro
Ea este tânăra care colecționează păpuși bântuite. Ce experiențe a trăit cu aceste obiecte care pe alții îi înspăimântă
HelloTaste.ro
Supă de conopidă cu multe legume, pentru un prânz hrănitor
Catine
3 zodii care au cel mai bun horoscop al lunii. Vezi ce spun astrele în luna octombrie 2024
useit.ro
Dacă primești aceste mesaje, trebuie să le ștergi imediat, susțin experții. La ce risc te expui dacă le păstrezi 
as.ro
Vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ, faţă în faţă cu „călăul” ei, care era să o omoare: „M-am întâlnit cu demonul”
MediCOOL
Infecția cu COVID-19 dublează riscul de boli cardiace. Un studiu recent susține efectul se menține pe termen lung
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
DeParinti
Strănutul la nou-născuți: când ar trebui să te îngrijorezi
MediCOOL
Consumul de alcool crește riscul de cancer de sân. Studiile arată care sunt efectele sale în organism
HelloTaste
Compot de dovleac plăcintar. Un deliciu pentru sezonul rece
x