Tulburarea de care suferă Thalia. Puțin știau că artista se confruntă cu această problemă în viața de zi cu zi

Publicat pe 26.10.2021 la 17:12 Actualizat pe 26.10.2021 la 17:54

Thalia a vorbit într-un interviu de afecțiunea pe care a dezvoltat-o după trecerea în neființă a tatălui său,. Durerea resimțită i-a provocat probleme.

Thalia

Profimedia

Artista internațională pare că are o viață perfectă, însă problemele nu au ocolit-o de-a lungul vieții și nici suferința nu a trecut pe lângă ea pur și simplu. Nu este ulor să-și pierzi un părinte la nicio vârsta, indiferent că ești mic sau mare, durerea e aceeași, la fel a fost și pentru Thalia.

Tulburarea de care suferă Thalia. Aceasta a dezvoltat problema după moartea tatălui său

Nici celebritatea, nici banii și nici imperiul pe care și l-a construită în ani de muncă nu i-au adus alinarea. Aceasta povestește că în urma traumei pierderii tatălui său a dezvoltat o tulburare. Artista și-a strâns tatăl în brațe chiar înainte să se stingă din viață.

„Era bolnav, din ce în ce mai bolnav. Ultima oară când l-am văzut era în camera lui conectat la multe aparate, iar mama mi-a spus să mă duc să-mi iau rămas bun de la el. Mi-a spus: du-te și dă-i un pupic tatălui tău să se facă bine. M-am dus să îl pup și în acel moment aparatele au început să scoată zgomote, imediat după s-a stins din viață”, a rememorat artista.

Thalia a ajuns să creadă că ea ar fi putut să-i facă rău ea: „A murit și am simțit că iubirea mea, acel pupic l-a omorât. Este foarte mult pentru un copil de 6 ani. Din acel moment mi s-a declanșat tulburarea obsesiv-compulsivă”.

Artista povestește când i se declanșează tulburarea obsesiv compulsivă: „Se declanșează când simt că nu pot avea control asupra unei situații. Sunt precum omul de afaceri Howard Hughes: văd virusul plutind și bacterii în apă. Trec prin niște clipe teribile”, a mai spus cântăreața.

În a noua ediţie Medicool, din 23 octombrie 2021, la rubrica Atelier: Creier, subiectul a fost tulburarea obsesiv-compulsivă (OCD), dezvoltat de psihologul Camelia Stavarache.

"Tulburarea obsesiv-compulsivă e, de cele mai multe ori, o combinație de gânduri și acțiuni. În mintea persoanei, ea produce gânduri extrem de supărătoare, care sunt persistente, nu și le poate scoate din minte și ca să neutralizeze aceste gânduri, face anumite lucruri, compulsii sau comportamente".

Thalia a rămas întipărită în mintea oamenilor datorită farmecului său irezistibil. Diva se mândrește cu un trup de inidiat și cu singuranță face eforturi mari să se mențină ca o puștoaică de 25 de ani.

Cunoscută drept o actriță și o cântăreață de top, Thalia a impresionat de fiecare dată, nu doar prin măiestria talentului său, ci și prin frumusețea cu care a înzestrat-o mama natură.

În articolul

Tulburarea de care suferă Thalia. Puțin știau că artista se confruntă cu această problemă în viața de zi cu zi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x