Ultimele postări din vacanță ale faimoasei Hazar Ergüçlü înainte să se reîntoarcă pe platourile de filmare

Publicat pe 30.08.2024 la 14:56 Actualizat pe 30.08.2024 la 15:33

Hazar Ergüçlü publică mai multe imagini de vacanță înainte de a se întoarce pe platourile de filmare. Fanii au apreciat-o ca de fiecare dată.

actori pe platourile de filmare

Ultimele postări din vacanță ale faimoasei Hazar Ergüçlü înainte să se reîntoarcă pe platourile de filmare

Profimedia Images

A devenit cunoscută în lumea întreagă odată cu rolul său din Flăcările destinului. Actrița din Cipru a reușit să fie îndrăgită de fani atât pe micile ecrane cât și în mediul online. S-a bucurat recent de vacanță, înainte de a se întoarce pe platoruile de filmare.

Ultimele postări din vacanță ale faimoasei Hazar Ergüçlü

Cu peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, actrița continuă să-i bucure cu postările sale din vacanță. După ce a reușit să-i surprindă cu un rol inedit în seria "İnci Taneleri", acolo unde a interpretat rolul "Dilber". În cea mai recentă întâlnire cu presa, aceasta a vorbit despre continuarea filmărilor și ce se va întâmpla în viitor din punct de vedere profesional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Vom continua de unde am rămas atunci când am luat pauză.”, a spus vedeta, arată kibriksturk.com. Printre producțiile în care vedeta a jucat de-a lungul timpului se numără 'Kuzey Güney', 'Medcezir', 'İnci Taneleri', 'Yüksek Sosyete', 'Ahlat Ağacı'. Într-un interviu recent a vorbit cu accent cipriot și i-a uimit pe fanii care au văzut declarațiile.

“Toată lumea are totul înăuntrul lor. Bunătate, răutate, modestie, totul este în noi. Ca acriță, privesc cât de mult pot să folosesc acest material din mine.”, a spus vedeta din Turcia. De-a lungul vacanței sale, vedeta s-a lăsat surprinsă alături de noul său partener, Efe Çelik. A împărtășit mai multe imagini din vacanță pe rețelele sociale. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 9 luni.

Citește și: Hazar Ergüçlü se află în vacanță alături de iubitul ei. A pozat în bikini și s-a lăsat surprinsă în mai multe ipostaze

Într-un interviu din 2022, aceasta și-a spus părerea în legătură cu relațiile, mai ales că în acea perioadă abia terminase relația cu regizorul turc Onur Ünlü. Mulți s-au gândit că totul a fost pe interes, însă parteneriatul lor a avut o durată de 5 ani.

“Sunt foarte confortabilă într-o relație. Cred că celălalt ar trebui să aibă o viață liberă și separată de a mea, chiar și case separate. Îmi place locul meu. Relațiile nu ar trebui să fie centrul vieții mele. Îmi place să fiu singură și independentă.”, a spus vedeta.

Hazar Ergüçlü a vorbit în cadrul facultății unde a absolvit

Deși este o vedetă recunoscută la nivel internațional, aceasta nu ezită să fie aproape de cei care i-au fost la rândul lor alături. Astfel, la un moment dat, a revenit pe băncile facultății unde a absolvit și a ținut un discurs important pentru studenții de acolo.

Citește și: Onur Ünlü, fostul iubit al actriței Hazar Ergüçlü, a fost surprins într-o ipostază neașteptată alături de noua sa iubită. Cum a reacționat când l-au asaltat paparazzi

“Fiți atenți la valoarea școlii unde alegeți să studiați. Ceea ce vi se predă este foarte important, toate regulile care vi se pare dificile vor fi prețioase într-o viață viitoare. Sunt foarte bucuroasă că am putut reveni la școală și să vă întâlnesc pe voi. Am înțeles încă o dată cât de dor mi-a fost de școala asta.”, a declarat vedeta.

Continuă să aibă un succes răsunător pe rețelele sociale, dar și pe micile ecrane acolo unde continuă să joace în cele mai surprinzătoare producții. Flăcările destinului, producția în care a jucat rolul de protagonistă, a fost difuzată și pe Happy Channel. A jucat împreună cu Dilan Cicek Deniz și Demet Evgar.

În articolul

Ultimele postări din vacanță ale faimoasei Hazar Ergüçlü înainte să se reîntoarcă pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x