Unde își petrece Seray Kaya timpul liber. Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” este o vedetă de succes, dar alege să trăiască astfel

Publicat pe 06.02.2022 la 21:00 Actualizat pe 06.02.2022 la 20:24

Seray Kaya a dovedit tuturor că este o actriță de succes, odată cu rolul pe care l-a avut în serialul “Femeie în înfruntarea destinului”. Deși are o avere impresionantă, vedeta nu uită de unde a plecat și în timpul liber alege să trăiască astfel.

Seray Kaya are părul ondulat și este machiată natural

Seray Kaya își petrece timpul liber alături de prieteni

Instagram/Seray Kaya

Seray Kaya se numără printre cele mai cunoscute actrițe din Turcia și cu toate că are o avere impresionantă datorită rolurilor pe care le-a avut de-a lungul timpului în seriale, iată că vedeta încă se distrează ca în copilărie.

Datorită contului personal de Instagram, Seray Kaya a permis fanilor să vadă o bucățică din viața ei, cea pe care nu a uitat chiar dacă a ajuns o vedetă de succes.

Unde își petrece Seray Kaya timpul liber

Seray Kaya a postat un videoclip și mai multe poze pe rețelele socializare. Actrița apare cu câțiva prieteni chiar într-o pădure, acolo unde și-au instalat corturile. Vedeta din serialul “Femeie în înfruntarea destinului” a ales întotdeauna să fie umilă, în ciuda recunoștinței pe care a primit din partea publicului.

Este o actriță de succes, dar în timpul liber merge alături de prieteni cu cortul. De asemenea, locuiește alături de familie, iar pozele cu mama și bunica ei sunt prezente pe internet. În ciuda zâmbetului pe care îl afișează mereu, Seray Kaya poartă o tristește enormă în suflet, asta după ce tatăl ei a murit în 2019 din cauza unui atac de cord.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tragedia s-a întâmplat cu doar o zi înainte ca Seray Kaya să împlinească vârsta de 28 de ani. Moartea tatălui ei a fost anunțată chiar de vedetă pe contul personal de Instagram.

În 2020, bunica din partea mamei a murit și ea. Nenorocirile nu au stat departe de Seray Kaya, dar actrița a știut întotdeauna cum să se ridice și să meargă mai departe. În ciuda faptului că joacă un rol negativ în serialul “Femeie în înfruntarea destinului”, în viața reală Seray Kaya are un suflet nobil și încearcă întotdeauna să-și ajute aproapele.

Seray Kaya nu uită nici de animalele ei, care stau întotdeauna mărturie în online, acolo unde actrița obișnuiește să le arate tuturor fotografii și filmulețe cu micuțele patrupede.

Seray Kaya, alături de bunică pe rețelele sociale

Seray Kaya a reușit să demonstreze pentru totdeauna că este o femeie simplă, atunci când a postat un videoclip în care apare alături de bunica sa, dansând. Cele două par să se distreze de minune, iar actrița se vede că își iubește bunica din partea tatălui.

Cele două se distrează dansând pe linia melodică a unei piese cu specific turcesc. Seray Kaya este îmbrăcată în haine lejere, de casă. Puloverul pe care actrița îl poartă este alb, la fel ca și pantalonii. Părul îl are strâns într-o coadă lejeră, de cal, iar bretonul îi cade ușor pe frunte.

Seray Kaya zâmbește alături de una din cele mai dragi persoane din viața ei, iar cele două sunt extrem de fericite. “Aș da orice pentru acel zâmbet. Bunica”, a scris vedeta în dreptul postării.

“Frumoase amândouă”, “Frumoase”, “Adorabile”, “Cât de dulce ești tu”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Seray Kaya le-a primit. Astfel, în ciuda rolului pe care îl joacă în “Femeie în înfruntarea destinului”, fanii au putut vedea o altă față a vedetei. Seray Kaya are peste 700 de mii de urmăritori pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuiește să posteze destul de des.

În articolul

Unde își petrece Seray Kaya timpul liber. Actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” este o vedetă de succes, dar alege să trăiască astfel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x