Unul dintre cele mai urmărite seriale ale anului 2023 o are protagonistă pe Maite Perroni. Despre ce producție este vorba

Publicat pe 29.12.2023 la 18:38 Actualizat pe 29.12.2023 la 19:36

Maite Perroni a fost premiată pentru succesul avut cu serialul Triada și se bucură să fie una dintre cele mai vizualizate producții ale anului 2023 pe o celebră platformă de streaming.

Maite Perroni

Profimediaimages.ro

După ce a cucerit publicul cu noul său serial, "Triada," un thriller captivant care s-a dovedit a fi o provocare extraordinar de dificilă pentru ea, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic, primește răsplată pentru eforturile sale!

Serialul Triada, unul dintre cele mai urmărite seriale în 2023 pe o celebră platformă de streaming

„Mulțumim tuturor celor care au urmărit #Triad și au făcut din el unul dintre cele mai urmărite seriale în 2023”, a spus Maite Perroni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Triada" este un serial bazat pe o poveste reală și a fost creat de Leticia López Margalli, cu care Maite a colaborat anterior la producția "Oscuro deseo." Acest thriller complex îi poartă pe spectatori într-o călătorie în care adevărul nu este niciodată absolut și unde există întotdeauna multiple perspective asupra aceluiași eveniment.

Prin intermediul intrigii captivante, telespectatorii au fost invitați să exploreze povestea din diverse unghiuri și să descopere împreună cu personajele ce se ascunde în spatele aparențelor, potrivit hola.com.

Una dintre cele mai mari provocări pentru Maite Perroni în cadrul acestui proiect a fost nevoia de a se conecta profund cu fiecare dintre cele trei personaje pe care le interpretează în serial: Becca, Aleida Trujano și Tamara. Această experiență a fost extrem de epuizantă pentru actriță, care a descris-o ca fiind "cel mai provocator proiect din cariera mea, provocator din punct de vedere emoțional și epuizant din punct de vedere fizic."

Într-un interviu acordat revistei mexicane Quién, Maite a dezvăluit că a fost nevoie să se confrunte în profunzime cu emoțiile fiecărei femei pe care le-a interpretat și că această muncă intensă a lăsat o amprentă profundă asupra ei.

În articolul

Unul dintre cele mai urmărite seriale ale anului 2023 o are protagonistă pe Maite Perroni. Despre ce producție este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x