Va exista un al doilea sezon al serialului Adım Farah? Ce se preconizează. Visele sunt mari, audiențele sunt mici!

Publicat pe 08.05.2023 la 20:11 Actualizat pe 09.05.2023 la 17:16

Serialul spune povestea emoționantă despre lupta pentru supraviețuire a unei femei numite Farah, care a fugit din țara ei și a recurs la mijloace ilegale pentru salavrea fiului ei. Povestea de viață este totodată și despre uciderea la care a fost martoră, precum și despre drumurile ei intersectate cu personajul Tahir.

Demet Ozdemir în Adım Farah

Happy Channel

10 episoade au mai rămas din serialul "Adim Farah" (Numele meu este Farah) și nu există nicio problemă cu desfășurarea poveștii și cu însușirea proiectului de către actori. În special, faptul că duo-ul format din Demet Özdemir și Engin Akyürek s-a transformat într-un cuplu de succes al serialelor de televiziune, iar scenele de dragoste care au apărut treptat în serial au fost apreciate de public.

Ce se va întâmpla cu serialul Adım Farah în care actorii principali sunt Demet Özdemir și Engin Akyürek

S-a format o audiență puternică pentru serialul "Adım Farah" la început, dar apoi a scăzut, anunță publicația seriesturkish.com. Cum ar putea un astfel de serial să se lupte chiar și pentru a obține un rating mediu? Această întrebare pornește de la un tabel de rating care îi nedumerește pe mulți oameni.

Succesul poveștii este evident, calitatea filmărilor este ridicată, carierele actorilor sunt fulminante, iar interpretările sunt, de asemenea, foarte reușite. Dar de ce sunt ratingurile scăzute, este întrebarea de pe buzele tuturor. Situația audiențelor scăzute este raportată la Turcia.

Cum ratingul vechilor seriale pentru Fox TV nu a fost la nivelul dorit, efectul luării deciziei de a scoate din emisie prea devreme, din păcate, a arătat și serialul "Adım Farah".

Miercurea trecută, serialul a obținut locul cinci în grupul AB. Observăm o scădere a audienței, în ultimele trei rapoarte. Această situație este, de asemenea, sub cele 4 rapoarte care sunt acceptate ca medie. Problemele încep de aici. Obținerea unor audiențe chiar și sub medie în cele mai importante două categorii de rating creează incertitudine în ceea ce privește viitorul proiectului, notează sursa citată mai sus.

În grupul ABC1, faptul că serialul a terminat ziua pe locul 3 și a obținut ratinguri de 4 este unul dintre motivele de la care a pornit discuția cu privire la continuarea proiectului pentru un nou sezon.

A venit luna mai și se va decide dacă serialul va avea un al doilea sezon. Într-un astfel de mediu, va fi o dezbatere dacă serialul Adım Farah va continua proiectul.

În articolul

Va exista un al doilea sezon al serialului Adım Farah? Ce se preconizează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x