Va locui Eric del Castillo cu cu fiica sa cea mică? Actorul dezvăluie motivul pentru care ar vrea să părăsească Mexicul

Publicat pe 08.11.2023 la 20:56 Actualizat pe 08.11.2023 la 21:18

aActorul Eric del Castillo a discutat despre planurile sale privind mutarea din Mexic și despre posibilitatea de a locui în SUA alături de fiica sa cea mică.

Eric del Castillo și Kate del Castillo

Profimediaimages.ro

Eric del Castillo se pregătește să revină în lumea telenovelelor cu "Vivir de amor," o producție în care va împărți scena cu Emmanuel Palomares, Kimberly Dos Ramos și Gala Montes.

Pe 6 noiembrie, în timpul filmărilor pentru primul episod al melodramei, actorul a luat cuvântul în fața presei și a dezvăluit dacă ar lua în considerare să se mute în Statele Unite alături de fiica sa Kate del Castillo, potrivit univision.com.

Eric del Castillo explică motivele pentru care ar putea părăsi Mexicul

Într-un interviu acordat publicației Univision, actorul a declarat că schimbările în societate și în guvern îl îngrijorează și că a experimentat chiar sentimente de frică în fața a tot ceea ce se întâmplă. Eric del Castillo a menționat că, dacă situația actuală va continua așa cum este acum, ar putea lua în considerare mutarea în Statele Unite, unde fiica sa Kate del Castillo locuiește de mulți ani.

"Nu-mi place ce se petrece în societate, nu-mi place guvernul, tineretul s-a schimbat, sunt înrobiți de tehnologie și nu realizează asta. Mi-e teamă de direcția în care ne îndreptăm. Cum eram obișnuiți cu pacea, puteam să ne plimbăm în voie noaptea, dar acum există riscuri când ieși afară noaptea", a adăugat el.

"Dacă situația se va menține așa, voi lua în considerare să plec, să mă mut în Statele Unite", a declarat actorul principal, menționând că a discutat despre această posibilitate cu vedeta telenovelelor.

În ceea ce privește ideea de a se muta cu actrița și ginerele acesteia, Édgar Bahena, el a fost foarte clar în exprimare și a afirmat că ar lua în considerare această opțiune, dar ar prefera să locuiască în propria locuință.

"Da, am discutat despre asta (n.r să ne mutăm împreună). Cu toate acestea, nu aș vrea să locuiesc în aceeași casă cu ea, pentru că nu trebuie să fim neapărat legați unul de altul. Am prefera să închiriem sau să cumpărăm o casă mică" a completat el.

Cu toate că ar putea fi o posibilitate în viitor, Eric del Castillo a menționat că ar fi profund afectat să părăsească Mexicul.

"M-ar afecta foarte mult să plec din Mexic, pentru că iubesc această țară mai mult decât vă puteți imagina, dar traversăm vremuri dificile. Chiar dacă nu aș dori să plec, este posibil să nu fac acest pas", a concluzionat el.

Pe lângă discuția despre posibilitatea mutării în Statele Unite, actorul a adus în discuție și relația fiicei sale mai mici cu Edgar Bahena.

Eric del Castillo a lăudat relația fiicei sale și a avut cuvinte de apreciere pentru abilitățile lui Edgar în domeniul fotografiei: "Edgar a petrecut patru ani la Londra studiind fotografia și este un maestru în bucătărie, știe să gătească. Până acum, totul merge bine, și sper că relația lor va continua să fie frumoasă... Da, sper că își vor petrece restul vieții împreună, pentru că viața este scurtă, avem o perioadă limitată de timp, și trebuie să știm cum să o trăim și să fim fericiți", a mai declarat el, potrivit univision.com.

În articolul

Va locui Eric del Castillo cu cu fiica sa cea mică? Actorul dezvăluie motivul pentru care ar vrea să părăsească Mexicul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x