Văduva regretatului Andrés García denunță “intențiile obscure” ale lui Roberto Palazuelos. Ce a declarat Margarita Portillo

Publicat pe 25.05.2023 la 13:34 Actualizat pe 25.05.2023 la 13:58

Margarita Portillo se apără încă o dată împotriva atacurilor și speculațiilor ce înconjoară căsnicia sa cu regretatul actor Andrés García.

Andres Garcia poartă o cămașă neagră și un sacou alb

Văduva regretatului Andrés García denunță “intențiile obscure” ale lui Roberto Palazuelos

Profimedia Images

Margarita Portillo, văduva lui Andrés García, a ținut să lase încă o dată un comunicat de presă pentru a se apăra de critici și speculații în ceea ce privește căsnicia sa cu regretatul actor. De asemenea, a punctat și tema moștenirii și a testamentului acestuia care se va citi în curând.

Văduva regretatului Andrés García denunță “intențiile obscure” ale lui Roberto Palazuelos

Aceasta a mărturisit că momentan nu va intra în complicații din cauza comentariilor negative la adresa sa, toate apărute în presă și în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Am văzut în presă și pe diverse rețele sociale atacurii și calomnii nemeritate și nedrepte asupra mea și a familiei mele. Au legătură cu relația pe care am avut-o cu soțul meu. De tot ce se spune nu doresc să comentez în prezent. Nu o să intru în jocurile unora cu intenții obsure”, a spus aceasta. A subliniat că odată testamentul deschis și citită ultima dorință a marelui actor, va oferi interviuri și va răspunde la întrebări. În final a cerut respect total și absolut mediilor de comunicare în vederea cererilor pe care acestea le arată în a oferi informații.

Într-un interviu recent, Roberto Palazuelos a fost cel care a declarat că Margarita Portillo este vinovată de ruptura prieteniei cu regretatul Andrés García. I-a asigurat pe toți că ceea ce se credea o căsnicie normală, este invalidă, asta pentru că marele actor nu ar fi divorțat niciodată de Sandra Vale, soția sa.

“Margarita spune că nu ea este responsabilă de îndepărtarea care s-a produs între noi. Eu și el se presupune că ne-am certat pentru chestiuni legale și egouri personale, dar întotdeauna ne-am împăcat. Ea a ținut ca acest lucru să nu se mai întâmple.” ,a declarat acesta într-un interviu pentru show-ul De primera mano. Actorul a dezvăluit că în curând se va citi testamentul marelui actor și este nerăbdător să afle dacă, într-adevăr, Margarita Portillo va moșteni totul.

Margarita Portillo, atac în mediul online la adresa lui Roberto Palazuelos

Văduva lui Andres Garcia nu a ținut să rămână tăcută. Ba mai mult, a postat pe contul de Instagram al răposatului său soț un video în care acesta îi trimite un mesaj lui Palazuelos.

“Beto, nu te amesteca în familia mea, nu vorbi de femeia mea, nu fi imbecil, nu ai de ce să vorbești de femeia mea în public. Dacă nu ai nicio idee cu care poți să ții publicul în priză, caută-ți un scriitor care să te ajute să scrii ceva. Așa că te rog, uită numele meu și mai ales n-o mai deranja pe femeia mea.”, s-a arătat în mesaj.

Ulterior, Margarita Portillo a lăsat și ea câteva cuvinte personale: “Am văzut la televizor că Roberto Palazuelos continuă să mă defăimeze și să vorbească despre mine și despre deciziile pe care soțul meu le-a luat în viață. Azi vreau să împărtășesc cu voi un mesaj pe care chiar el mi-a zis să-l înregistrez, așa cum, de multe ori m-a avertizat, s-a așteptat la aceste tipuri de reacții din partea lui și din partea celor care nu au dorit să-i fie alături.”

În articolul

Văduva regretatului Andrés García denunță “intențiile obscure” ale lui Roberto Palazuelos. Ce a declarat Margarita Portillo

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x