Valentino Lanus a devenit ghid spiritual. Actorul făcea furori acum 21 de ani în telenovela “Primer amor, a mil por hora”

Publicat pe 26.10.2022 la 14:00 Actualizat pe 26.10.2022 la 07:24

Valentino Lanus a avut cele mai multe roluri de protagonist de-a lungul carierei sale. Grație zâmbetului cuceritor, vedeta a reușit întotdeauna să atragă privirile fanelor de pretutindeni. În ciuda succesului, acesta s-a îndepărtat de platourile de filmare și a devenit ghid spiritual.

Valentino Lanus poartă o bluză neagră

Valentino Lanus pe covorul roșu în cadrul Cinerama Dome, anul 2007

Getty Images

Valentino Lanus, unul dintre cei mai iubiți actori din telenovele, s-a îndepărtat de platourile de filmare și a luat calea spiritualității. Se pare că vedeta nu își mai dorește să fie în atenția fanilor, dar continuă să posteze fotografii și filmulețe în mediul online.

Actorul a jucat în telenovele precum “Llena de amor”, “Las tontas no van al cielo”, “Inocente de ti”, “Primer amor, a mil por hora”, dar și altele.

Deși are doar 46 de ani, Valentino Lanus a devenit ghid spiritual și încearcă să își trăiască viața în jurul acestor principii.

Valentino Lanus a devenit ghid spiritual

Luis Alberto López, cunoscut ca și Valentino Lanus, a jucat în telenovele de succes precum “Amar otra vez”, „Llena de amor”, „Las tontas no van al cielo” și “El juego de la vida”. În ciuda succesului pe care l-a avut, Valentino Lanus s-a îndepărtat ușor ușor de platourile de filmare și a devenit ghid spiritual.

În ciuda faptului că nu își mai dorește să fie o figură cunoscută, acesta postează fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare, acolo unde fanii îl apreciază în continuare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actorul s-a născut în Mexic și are 47 de ani, ultima sa apariție fiind în 2017 în telenovela „Nada personal”, alături de Margarita Muñóz, Kika Edgar, Matías Novoa și Juan Soler.

Îndepărtat de rețelele de socializare, Valentino Lanus s-a îndreptat spre natural, spre spiritualitate și a devenit ghid. Acesta împarte momente inedite pe contul personal de Instagram, acolo unde are 100 de mii de urmăritori.

Contrar a tot ceea ce a făcut până acum, Valentino Lanus a devenit ghid spiritual, un bărbat care apreciază mai mult lucrurile naturale și frumoase. De asemenea, are părul scurt și s-a apucat de arte marțiale.

Valentino Lanus este total dedicat spiritualității, așa că s-a apucat și de yoga, iar în emisiunile de radio în care este invitat, vorbește întotdeauna despre modalități de meditație.

Cine este Valentino Lanus

Valentino Lanus a devenit tătic pe 22 februarie 2016, atunci când s-a născut fiica sa, Maria Magdalena. Actorul o învață pe micuță tainele spiritualității.

“Să fiu tată nu este un titlu, este un merit pe care îl ai atunci când trebuie, când îți vine rândul. Eu încerc în fiecare zi să-mi câștig rolul de tată.”, a declarat Valentino Lanus în anul 2017.

Valentino Lanus și-a început cariera ca model. Producătoarea telenovelei ‘María Isabel’, l-a invitat să joace într-un episod în 1997, alături de Adela Noriega. În anul 2000, a lucrat alături de nume cunoscute precum Anahí, Ana Layevska, Sebastián Rulli și Kuno Becker, pentru telenovela ‘Primer amor a mil por hora’.

Valentino Lanus mai are o soră, fiind cei doi copii ai părinților Margarita și Luis Alberto. Datorită carismei și rolurilor pe care le-a interpretat, a reușit întotdeauna să se situeze pe primele locuri în inimile fanilor.

La începutul anilor 2000, Valentino Lanus a avut o relație cu Jacqueline Bracamontes și a reușit să producă mai multe emisiuni de televiziune și filme care au avut un succes răsunător. A jucat în două filme: “El lado oscuro de la noche” și “Quiero ser fiel”.

În articolul

Valentino Lanus a devenit ghid spiritual. Actorul făcea furori acum 21 de ani în telenovela “Primer amor, a mil por hora”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Băgătoare de seamă, vorbește gura fără ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedetă
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x