Vești bune pentru cei cărora le era dor de Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, În curând vor fi din nou în centrul atenției. Despre ce e este vorba

Publicat pe 16.06.2022 la 17:21 Actualizat pe 16.06.2022 la 18:58

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu sunt un cuplu care a atras atenția tuturor în ultima vreme cu pregătirile pentru căsătorie. Acum, însă, sunt și mai vizibili după ce platforma de filme Disney Plus a anunțat reluarea filmului Kiraz Mevsimi în care cei doi au jucat în calitate de actori principali.

Disney Plus a dat vestea bună publicului care dorea să-i revadă pe Özge Gürel și Serkan Çayoğlu împreună. Cuplul Özge Gürel și Serkan Çayoğlu au împărțit rolul principal în serialul TV Kiraz Mevsimi, care a apărut pentru prima dată la Fox TV în urmă cu opt ani. Filmul este cu atât mai special pentru că în urma producției cei doi au început să formeze un cuplu.

Va fi difuzat din nou filmul Kiraz Mevsimi, în care actorii principlai sunt Özge Gürel și Serkan Çayoğlu

Gürel și Çayoğlu se pregătesc să se căsătorească în cel mai scurt timp și fanii stau cu sufletul la gură pentru momentul special.

Între timp, Disney Plus se pregătește să aducă în atenția publicului filmul care i-a făcut celebri și care a fost foarte popular în perioada în care a fost difuzat. Disney Plus, care a început să fie valabil și în Turcia de pe 14 iunie, va redifuza serialul TV Kiraz Mevsimi, cu Özge Gürel și Serkan Çayoğlu în rolurile principale, potrivit seriesturkish.com.

Ei au interpretat personajele lui Öykü și Ayaz, aflate într-o dilemă amoroasă. FIlmul a doborât recordurile de rating, iar după un timp, povestea de dragoste din serial s-a transformat în realitate pentru cei doi actori.

Citește și: Özge Gürel și Serkan Çayoğlu continuă planurile de nuntă, dar trăiesc separat. Despre ce este vorba

Kiraz Mevsimi, care a fost difuzat pentru prima dată în 2014, a durat două sezoane și "și-a luat rămas" bun de la ecrane cu cel de-al 59-lea episod difuzat în noiembrie 2015, continuă să fie atractiv peste hotare. Kiraz Mevsimi, realizat de Süreç Film, a fost, de asemenea, al doilea serial TV turcesc care a avut cea mai bună premieră din Spania până în prezent.

Citește și: Cum a fost fotografiată Ozge Gurel în cadrul unei ședințe foto profesionale. Actrița are parte de tot mai mult avânt în carieră după filmele în care a jucat alături de Can Yaman

În articolul

Vești bune pentru cei cărora le era dor de Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, În curând vor fi din nou în centrul atenției. Despre ce e este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x