Vești bune pentru serialul Safir! Ultimele schimbări care ar putea aduce un val de transformări benefice

Publicat pe 22.11.2023 la 15:18 Actualizat pe 22.11.2023 la 15:51

Serialul Safir (Sapphire), care continuă să fie difuzat pe posturile internaaționale, și-a consolidat cu succes poziția în serile de luni. Serialul captivant, cu o poveste intrigantă, are în rolurile principale pe unii dintre cei mai iubiți și populari actori, între care Özge Yağız, İlhan Șen și Burak Berkay Akgül.

Ozge Yagiz

Happy Channel

Cu un public fidel și interpretări impresionante ale celor trei tineri actori tineri, audiența pe care o înregistrează serialul Safir rămâne solidă, iar producția beneficiază astfel de un sprijin puternic pe platformele de social media.

Safir rămâne o producție solidă, care reușește să pătrundă pe piața internațională

Faptul că acest proiect, care se filmează în prezent în pitoreasca Cappadocia, a început să atragă atenția la nivel internațional este un semn pozitiv, relatează presa de peste hotare.

Vânzarea la târgul de conținut Mipcom reprezintă o evoluție semnificativă pentru ca Safir să pătrundă pe piața internațională, noteză seriesturkish.com.

Un alt moment important pentru serial a fost creșterea audienței înregistrată în episodul al 11-lea, difuzat săptămâna trecută.

Ozge Yagiz, interviu fabulos despre proiectul Safir

Ozge Yagiz spune că personajul Feraye a venit și cu clișee, însă acestea s-au regăsit fără doar și poate în viața reală.

“Atunci când scenariul a ajuns la mine, m-am îndrăgostit de Feraye. Sunt total îndrăgostită. A fost un proces. Mă impresionează faptul că totul este real aici.”, a spus vedeta.

“Logica mea de obicei arată erori. Mă transform într-o idioată. Desigur, văd o diferență între a fi visător și a fi complet fără logică. Da, visez și îmi doresc aceste vise să devină realitate, dar la un moment dat emoțiile chiar au control. Sunt o persoană realistă. Sunt o persoană care poate face diferența între ceea ce se va întâmpla și ceea ce nu. Acționez cu sentimentele.”, a spus ea.

Susține că fiecare episod difuzat până în prezent a fost ca o transformare a personajului Feraye. Îndrăgostită de Yaman, însărcinată și cu toate emoțiile la un loc, toate acestea o ajută să se descopere pe sine și să-i lase pe fani să o vadă într-o altă lumină.

“Fiecare fază pe care am observat-o până acum a fost o transformare.”, a spus.

În articolul

Vești bune pentru serialul Safir! Ultimele schimbări care ar putea aduce un val de transformări benefice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 mai 2024. Gemenii au de dus o conversație importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Călin a plecat din România în 2000 la cules de căpşuni în Spania. Azi are 6 hectare de teren şi după o campanie reuşeşte să strângă chiar şi 40.000 de euro
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Ciuperci cu sos de smântână la tigaie. Rețeta pentru un prânz savuros
Catine
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea ochilor. Cum îți pot îmbunătăți vederea
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Alimentele care conțin cel mai mult plastic. Sarea și orezul se numără printre ele
HelloTaste
Blat umed de tort, cu ciocolată în compoziție
x