Vestimentația pe care Demet Ozdemir o poartă la cumpărături. Cum s-a afișat actrița pe rețelele sociale

Publicat pe 09.11.2021 la 14:40 Actualizat pe 09.11.2021 la 15:10

Demet Ozdemir este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual, iar acest lucru se observă cu ușurință și pe rețelele sociale. Recent, fosta parteneră de platou a lui Can Yaman le-a arătat fanilor cum se îmbracă atunci când merge la cumpărături.

Demet Ozdemir este îmbrăcată într-o rochie înflorată, cu o curea roșie și are părul desprins și ondulat

Vestimentația pe care Demet Ozdemir o poartă la cumpărături

Happy Channel

Demet Ozdemir a devenit extrem de apreciată în lumea întreagă după ce a jucat în serialul “Vis de iubire” alături de Can Yaman. Deși cei doi au avut o relație de iubire de scurtă durată, fanii și-ar fi dorit să-i vadă pe cei doi împreună pentru totdeauna.

Iată că până la urmă cei doi și-au găsit fericirea în brațe străine, dar aceste momente nu au durat prea mult, astfel că presa le-a catalogat despărțirea ca un punct de pornirea spre o a doua încercare a idilei lor.

Dacă frumos Can Yaman se află în Italia pentru a lucra la proiectele sale, Demet Ozdemir își continuă ascensiunea pe micile ecrane și este o presență permanentă în online. Recent, aceasta le-a arătat tuturor cum se îmbracă atunci când merge la cumpărături.

Vestimentația pe care Demet Ozdemir o poartă la cumpărături

Demet Ozdemir are peste 14 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde le arată de fiecare dată urmăritorilor momente din viața personală și profesională. Poza în care Demet Ozdemir se află la cumpărături a strâns deja peste 4 mii de comentarii și 500 de mii de aprecieri.

“Regina mea”, “Minunată, fermecătoare”, “Te iubesc atât de mult”, “Așa de frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile pe care frumoasa actriță le-a primit din partea celor care o îndrăgesc.

Îmbrăcată în pantaloni sport colorați, adidași albi și o jachetă albastră, sport, aceasta a ieșit la cumpărături. Cu părul desprins și o șapcă albastră pe cap, Demet Ozdemir a reușit să atragă privirile tuturor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Piesa de rezistență a fost topul scurt pe care actrița din Turcia a ales să-l poarte. Aceasta a postat trei fotografii, iar în cea de-a treia se poate observa cât este de bucuroasă că a reușit să găsească un anumit produs pe care și-l dorea.

Demet Ozdemir postează fotografii nu doar în ipostaze incitante, ci și atunci când este îmbrăcată simplu, fără machiaj, gata pentru a ieșit afară cu prietenii. Deși are doar 29 de ani, tânăra reușește să cucerească publicul datorită rolurilor pe care le interpretează la perfecție, dar și cu ajutorul frumuseții sale.

Demet Ozdemir și-a dezvăluit secretele frumuseții pe rețelele sociale

Recent, Demet Ozdemir le-a dezvăluit fanilor cum reușește să-și mențină tenul atât de ferm și ce produse folosește pentru a avea o privire cât mai fermecătoare.

Deși nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că actrița este una dintre cele mai frumoase vedete din Turcia la momentul actual, iată că aceasta nu și-a lăsat secretele pentru sine și le-a destăinuit și celorlalți.

Se pare că pentru a-și menține vitalitatea chipului, Demet Ozdemir apelează nu doar la creme de calitate, ci și la yoga facială, care o ajută extrem de mult.

La momentul actual, Demet Ozdemir se ocupă intens de proiectele în care va putea fi văzută în viitor de cei care o îndrăgesc și o așteaptă din nou pe micile ecrane. Demet Ozdemir are peste 14 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde reușește de fiecare dată să fie o prezență activă.

În articolul

Vestimentația pe care Demet Ozdemir o poartă la cumpărături. Cum s-a afișat actrița pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x