Viața și cariera îndrăgitului Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” înainte de a deveni actor. A fost șoferul vedetelor celebre

Publicat pe 23.10.2022 la 20:00 Actualizat pe 23.10.2022 la 15:59

Acum este un actor celebru, însă înainte de a fi cunoscut sub lumina reflectoarelor era șoferul vedetelor celebre. Cum s-a desfășurat viața și cariera îndrăgitului Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”.

Kerem Bürsin poartă un tricou gri și un sacou negru

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”

Profimedia Images

Kerem Bürsin este îndrăgit pentru rolul său principal în serialul turcesc “Dragostea plutește în aer”. Cu toate că fanii îl consideră un actor de succes, înainte de a îmbrățișa această meserie vedeta se ocupa cu locuri de muncă similare tuturor. A fost șofer pentru vedete celebre și a dorit întotdeauna să înceapă o carieră muzicală.

Viața și cariera îndrăgitului Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” înainte de a deveni actor

Se numără printre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual și a reușit într-un timp foarte scurt să-și construiască o carieră impresionantă pe micul ecran. Cu toate acestea, înainte de a deveni celebru, Kerem Bürsin a dezvăluit că era șoferul celebrei actrițe Margot Robbie. A locuit pentru un timp în SUA, iar acest lucru a reușit să-i întărească ideea că de-a lungul unei vieți poate alege orice meserie își dorește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Invitat în emisiunea lui Ibrahim Selim, Kerem Bürsin a declarat că meseria de șofer a fost practicată chiar de el o bună perioadă de timp în Los Angeles. Este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori în mediul online, însă la acel moment ideea de a deveni celebru era una destul de îndepărtată. A crescut în SUA și a realizat că s-a îndrăgostit de lumea teatrului în timpul liceului. Cu toate că a pășit într-un timp foarte scurt pe platourile de filmare, vedeta din “Dragostea plutește în aer” spune că este rușinat de anumite roluri pe care le-a avut. Printre acestea se numără rolul din filmul “Sharktopus”.

“Copilăria mi-am petrecută departe. Mereu ne construiam o viață nouă. Avantajul este că oriunde ai fi în lume, ești același de fapt. Am simțit Indonezia ca și casa mea. Locul în care am stat cel mai mult a fost Istanbul. Am stat în American vreme de 11 ani.”, a declarat Kerem Bürsin, conform Turkishactors.net.

Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer”, dezvăluiri despre viață

Absolvent al comunicării în marketing în Boston, actorul spune că tatăl său niciodată nu și-a dorit această meserie pentru el. De fapt, mama sa l-a sprijinit întotdeauna. Acesta spune că pe timpul liceului și-a înființat alături de colegi o formație muzicală.

“Viața mea era muzica. Dădeam concrete în weekend și spuneam că o să merg la facultate pentru că viața mea e muzica.”, spune celebrul actor. Deși este originar din Turcia, Kerem Bürsin mărturisește că atunci când se află în American, nimeni nu îl consideră un cetățean de origine turcă.

“Nimeni nu acceptă că sunt din Turcia.”, spune el. “Dacă vin aici mi se spune că nu sunt din Turcia, că sunt american.”, continuă vedeta. A lucrat ca antrenor personal, valet, șofer, toate acestea pentru a putea trăi decent în SUA. A fost șoferul uneia dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, Margot Robbie, înainte ca aceasta să-și câștige faima pretutindeni. Imediat după ce protagonistul din “Dragostea plutește în aer” i-a fost ajutor de nădejde, aceasta și-a câștigat un nume în lumea în treacă și a devenit celebră.

În articolul

Viața și cariera îndrăgitului Kerem Bürsin din “Dragostea plutește în aer” înainte de a deveni actor. A fost șoferul vedetelor celebre

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x