Viața și cariera regretatei Edith Gonzalez. Happy Channel o readuce pe micile ecrane în telenovela “Dragostea învinge”

Publicat pe 14.12.2021 la 12:32 Actualizat pe 14.12.2021 la 13:03

Edith Gonzalez va rămâne in amintirea tuturor ca o actriță extraordinară. Datorită telenovelelor în care a jucat, vedeta va dăinui pe veci în casele tuturor, așa cum a reușit de-a lungul timpului să se facă remarcată, cu zâmbetul pe buze și muncitoare.

Edith Gonzalez poartă o rochie roșie scurtă și are perucă

Happy Channel o readuce pe micile ecrane pe Edith Gonzalez în telenovela "Dragostea învinge"

Profimedia Images

Edith Gonzalez și-a construit un nume important în industria telenovelelor și a reușit întotdeauna să se reinventeze atunci când a simțit nevoia. Deși a murit în 2019, atunci când a pierdut lupta cu cancerul, fanii și cei dragi încearcă întotdeauna să-i readucă numele în fața micilor ecrane.

Happy Channel îi aduce un omagiu regretatei artiste și aduce din ianuarie telenovela “Dragostea învinge”, acolo unde Edith Gonzalez a jucat alături de Fernando Colunga. “Nunca te olvidare” a apărut în 1999 și a depășit așteptările tuturor.

Drama romantică a intrat în inimile multor fani și a reușit să-i construiască lui Edith Gonzalez o carieră de succes. Cu toate acestea, nu a fost singura telenovelă în care actrița a jucat un rol de excepție.

Viața și cariera regretatei Edith Gonzalez

Edith Gonzalez, actriță și cântăreață de origine mexicană, a avut o carieră de excepție cu mai bine de 40 de ani de muncă. A început să se învârtă în mediul artistic încă de când era doar o copilă și s-a făcut remarcată.

A jucat în telenovele mexicane care au reușit să-i aducă o notorietate impresionantă, dar în 2019 aceasta a murit din cauza cancerului. Lupta pe care a încercat să o poarte a fost mult prea dificilă pentru actrița blondă, cu ochii mari, care întotdeauna a încercat să facă tot ce e mai bine pentru a avea succes în viață și în carieră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A lăsat în urmă o fiică și un soț care întotdeauna își vor aminti de ea, exact așa cum a fost, muncitoare, iubitoare și neasemuit de frumoasă.

Pentru ca toată lumea să o țină mereu în amintire de frumoasa Edith Gonzalez, Happy Channel readuce în atenția fanilor telenovela “Dragostea învinge”, o capodoperă de la începutul anilor 2000. Edith Gonzalez a jucat în telenovela “Los ricos tambien lloran” în 1979, atunci când avea doar 15 ani.

Edith Gonzalez, de-a lungul timpului

Edith Gonzalez a debutat la 15 ani în telenovela “Los ricos tambrien lloran”, în rolul lui Marisabel. A lucrat alături de figuri importante din industrie cum ar fi Veronica Castro, Rogelio Guerra, Christian Bach și Rocío Banquells.

În 1980, Edith Gonzalez a făcut parte din telenovela “Soledad”, o dramă care a reunit unii dintre cei mai mari actori, Héctor Bonilla, Libertad Lamarque și Christian Bach. Aceasta a jucat rolul lui “Luisita Sánchez Fuentes”, fiica lui Don Anselmo.

La doar 18 ani, Edith Gonzalez a primit rolul principal în telenovela “Bianca Vidal”, în anul 1982. “Bianca Vidal” este o tânără umilă care se îndrăgostește de profesorul de geografie. Chiar dacă sentimentul e reciproc, se pare că lucrurile devin imposibile din cauza diferenței de vârstă, dar și a altor secrete dezvăluite pe parcursul producției.

Istoria de iubire din “Corazon salvaje” a făcut înconjurul lumii și a reușit să ajungă în inimile tuturor telespectatorilor care au îndrăgit-o vreodată pe Edith Gonzalez. Actrița a jucat rolul Mónicăi De Altamira Montero de Alcázar y Valle, o fată înstărită care se îndrăgostește nebunește de personajul interpretat de Eduardo Palomo, actorul care a murit de asemenea în 2003, la vârsta de 41 de ani.

În articolul

Viața și cariera regretatei Edith Gonzalez. Happy Channel o readuce pe micile ecrane în telenovela “Dragostea învinge”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop săptămânal 01-07 aprilie 2024. Mai multe zodii au parte de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x