Victoria Ruffo a publicat prima imagine cu chipul micuței Tessa. Bunica își ține nepoțica în brațe

Publicat pe 29.07.2024 la 13:02 Actualizat pe 29.07.2024 la 13:31

Victoria Ruffo nu a mai rezistat tentației și a publicat pe contul personal de instagram o imagine emoționantă cu nepoata sa. Chipul micuței Tessa apare pentru prima oară în mediul online.

actriță zâmbește

Victoria Ruffo a publicat prima imagine cu chipul micuței Tessa

Getty Images

Victoria Ruffo nu a mai rezistat tentației și a publicat o fotografie emoționantă cu nepoțica sa Tessa. Este pentru prima oară când fanii văd chipul micuței de la naștere. Regina telenovelelor a publicat imaginea pe data de 27 iulie, la două zile după ce fiul Jose Eduardo Derbez a lăsat pe propria pagină de socializare imagini cu chipul bebelușului.

Victoria Ruffo a publicat prima imagine cu chipul micuței Tessa

Înainte, familia actriței Victoria Ruffo a preferat să rămână rezervată în ceea ce o privește pe micuța nou venită. De asemenea, actrița a punctat că a devenit bunică pentru prima oară și s-a arătat mai fericită ca niciodată, arată univision.com. În prezent, aceasta are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În fotografia publicată de Victoria Ruffo se poate observa cu aceasta o sărută pe obraz pe micuță. Aceasta este prima nepoată a faimoasei de 62 de ani. Se pare că mulți spun că seamănă cu cei din familia Derbez.

Citește și: Victoria Ruffo publică o fotografie cu prima sa nepoțică, fiica lui Jose Eduardo Derbez. Imaginea care i-a emoționat pe fani

“Tessa, nepoata mea”, a scris Victoria Ruffo pe pagina sa de instagram. Cea mai recentă fotografie cu micuța, a venit la scurtă vreme după ce Jose Eduardo Derbez a publicat el însuși primele cadre. Acesta din urmă a devenit tătic pentru prima oară pe data de 30 iunie. Victoria Ruffo și Eugenio Derbez nu se mai văzuseră de 18 ani până la acest eveniment.

Venirea pe lume a nepoatei a adus un nou început în relația celor doi, după ce ani la rând au avut parte de o despărțire extrem de dureroasă. Victoria Ruffo s-a născut pe 31 mai 1962 în Mexic și în prezent este căsătorită cu Omar Fayad încă din 2001. Cei doi au doi copii, pe Victoria Fayad și Anuar.

Micuța Tessa i-a unit pe cei din familia Derbez și Ruffo

Paola Dalay și Jose Eduardo Derbez au devenit părinți pentru prima oară și acest lucru a reușit să o unească pe Victoria Ruffo și fostul său partener. La câteva luni înainte de nașterea micuței Tessa, actrița din La Madrastra a menționat faptul că acest eveniment va aduce liniște în familie.

În imaginile pe care Alessandra Rosaldo le-a distribuit în mediul online se pot observa cei prezenți, toată familia Victoriei Ruffo extrem de unită. Eugenio Derbez a fost cel care nu a mai putut asculte bucuria de a o avea pe nepoțică în brațele sale. De asemenea, tatăl Jose Eduardo a demonstrată că este un părinte grijuliu și protector. Imaginile împărtășite cu fanii din mediul online sunt o reflecție a ceea ce se întâmplă în prezent în familia actriței Victoria Ruffo.

“Pe 30 iunie, plini de iluzii, am primit-o alături de noi pe noua prințesă a familiei. Ce frumos că din prima zi ești înconjurată de iubire. Bine ai venit, Tessa! Te iubim!”, a scris Alessandra Rosaldo pe pagina sa. Aceasta este căsătorită cu Eugenio Derbez încă din 2012. Actorul și comediantul a mai avut o soție în trecut, pe Gabriela Michel între 1986 și 1987.

În articolul

Victoria Ruffo a publicat prima imagine cu chipul micuței Tessa. Bunica își ține nepoțica în brațe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x