Victoria Ruffo a suferit de endometrioză. Vedeta a fost pe punctul de a nu mai avea urmași

Publicat pe 02.08.2023 la 18:07 Actualizat pe 02.09.2023 la 15:23

Victoria Ruffo a suferit de o boală cu care multe femei se confruntă de-a lungul timpului. Vedeta a reușit să depășească endometrioza.

Victoria Ruffo poartă un costum negru și zâmbește

Victoria Ruffo a suferit de endometrioză

Profimedia Images

Victoria Ruffo a ținut să facă mărturisiri puternice legate de starea sa de sănătate. Actrița de telenovele a mărturisit faptul că a suferit de endometrioză.

Victoria Ruffo a suferit de endometrioză

Actrița a declarat că a suferit de endometrioză, însă cu toate acestea a devenit mama a trei copii: Jose Eduardo Derbez, Anuar și Victoria Fayad Ruffo. Pronosticul spunea că nu ar fi putut aduce pe lume urmași. Fără îndoială, Victoria Ruffo este una dintre cele mai cunoscute actrițe din Mexic. A jucat până acum în La Madrastra, Corona de lagriams, Abrazame muy fuerte, Simplete Maria și multe altele. Pe rețelele sociale este la fel de activă ca pe micile ecrane.

În spatele camerelor, Victoria Ruffo a fost întotdeauna un etalon de putere, asta pentru că a încercat de fiecare dată să aibă o familie unită. După ce relația cu Eugenio Derbez nu a funcționat, a ținut să rămână singură pentru o perioadă. Chiar dacă nu are o relație bună cu fostul său partener, mereu și-a învățat fiul să fie aproape de tatăl său.

Dragostea a revenit în viața vedetei, assta după ce l-a cunoscut pe Omar Fayad, guvernatorul statului Hidalgo și de atunci Victoria Ruffo a trăit în pace. În prezent, Victoria Ruffo a declarat că încă din copilărie a avut probleme. Printre acestea se numără și endometrioza, o boală de care multe femei suferă la un moment dat în viață și din cauza căreia există dificultăți de a rămâne însărcinate.

Actrița a punctat că totul s-a aflat la prima sarcină. Din fericire, fătul nu a fost afectat, iar în prezent toată lumea îl cunoaște pe Jose Eduardo Derbez. La scurtă vreme de la diagnostic, Victoria Ruffo a fost nevoită să fie supusă mai multor operații și vedeta din En nombre del amor și El triunfo del amor a pierdut un ovare, dificultate ce a întâmpinat-o înainte de a deveni mămica gemenilor.

Detalii despre viața faimoasei Victoria Ruffo

Din fericire, Victoria Ruffo a reușit să-i aducă pe lume pe Anuar și Vicky. Actrița a oferit femeilor informații prețioase și le-a îndemnat pe acestea să aibă grijă în legătură cu problemele de sănătate. María Victoria Eugenia Guadalupe Martínez del Río Moreno-Ruffo sau cunoscută mai scurt ca Victoria Ruffo a fost îndrăgostită de regretatul actor Jaime Garza.

A lucrat cu Jaime Garza în producția Simplemente Maria. Succesul telenovelei a făcut-o pe vedetă să fie invitată de onoare în Rusia, țară în care povestea de pe micile ecrane a avut un real succes. Jaime Garza a fost căsătorit de 3 ori: cu Alma Delfina, Rosita Pelayo și Natalia Toledo, dar nu a avut niciodată copii. A murit într-un mod tragic. Actorul suferea de diabet, însă datorită complicațiilor i s-a amputat un picior. Acesta a fost motivul principal pentru care a renunțat la telenovele, fiindu-i dificil să se deplaseze pe platourile de filmare. Fără niciun proiect profesional, a intrat în depresie și a murit în casa din Mexic din cauza diabetului. Victoria Ruffo are în prezent peste 2 milioane de fani pe contul de Instagram.

În articolul

Victoria Ruffo a suferit de endometrioză. Vedeta a fost pe punctul de a nu mai avea urmași

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x