Victoria Ruffo, actrița din “Triumful dragostei” în rolul Victoriei Gutierrez de Sandoval

Publicat pe 03.08.2020 la 09:33 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:28

profimedia

Victoria Ruffo, actrița care o interpretează pe Victoria Gutierrez de Sandoval în telenovela “Triumful dragostei” s-a născut la 31 mai 1962, în Mexic. Ea a devenit renumită pentru rolurile sale din telenovele. Cariera sa de actriță a început în 1980 când a primit roluri secundare în telenovelele Conflictos de un Médico și Al Rojo vivo. Primul data când a interpretat un rol principal a fost în 1983 când a jucat în La fiera, în rolul Nataliei Ramirez. În această telenovelă a jucat alături de Guillermo Capetillo.

Frumoasa actriță a jucat în numeroase telenovele cunoscute precum Simplemente María (1989), Capricho (1993), Pobre Niña Rica (1995), Abrazame muy fuerte (2000) unde a jucat alături de Aracely Arámbula, Victoria (2007) unde a jucat alături de Arturo Peniche. Actrița a primit rolul din “Triumful dragostei” în 2010.

Victoria Ruffo s-a căsătorit în 1992 cu Eugenio Derbez cu care are un fiu, pe Jose Eduardo Derbez. Cei doi au divorțat în 1997. În 2001, frumoasa actriță s-a căsătorit cu politicianul Omar Fayad care este guvernatorul din Hidalgo. În 2004, Victoria a născut gemeni, pe Anuar și Victoria.

Despre telenovela “Triumful dragostei”

Telenovela începe arătând-o pe Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) ca o servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), atrași, au început o relație secretă. Într-o noapte, Victoria naște copilul lui Juan Pablo. Aflând, Bernarda o alungă din casă. Cu sprijinul Antonietei Orozco (Erika Buenfil) își găsește de lucru la Rodolfo Padilla (Salvador Pineda). Victoria naște o fetiță,
Maria Desamparada Iturbide Sandoval (Maite Perroni). Victoria a fost fericită, dar fericirea ei a fost în curând întreruptă de Bernarda. Vrând să le omoare, a reușit doar să le separe pe cele două.

Anii au trecut și, Victoria a reușit să stabilească un mare imperiu de modă împreună cu prietena sa, Antonieta. Victoria s-a căsătorit cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), bărbat care îl are din altă căsătorie pe Maximilian Sandoval. Între Maria și Maxilian ia naștere o dragoste cum rar s-a mai văzut, dar există multe lucruri și secrete care le împiedică relația.

Urmărește telenovela “Triumful dragostei” , sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 și reluarea de luni până vineri, de la 02:30 și 06:45, la Happy Channel!

Citește și: Maite Perroni, celebra actriță, din “Triumful dragostei” William Levy, în rolul lui Maximiliano Sandoval în telenovela “Triumful dragostei”

În articolul

Victoria Ruffo, actrița din “Triumful dragostei” în rolul Victoriei Gutierrez de Sandoval

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Relaţie • ieri la 16:24
4 lucruri pe care femeile le detestă la bărbați
Happy People • ieri la 14:19
În exclusivitate: Orfanii unei Națiuni, serialul fenomen, a fost bine primit de publicul din România
Happy People • ieri la 13:00
Cum arată Sherlyn la trei luni după naștere. Proaspăta mămică a slăbit foarte mult. Care este secretul actriței| Foto
Happy People • ieri la 12:30
Gabriel Soto, detalii picante din relația cu Irina Baeva. Adevărul despre despărțirea dintre cei doi
Happy People • ieri la 11:50
Ce a dezvăluit Antonia Banderas despre perioada în care a fost diagnosticat cu COVID-19
Happy People • pe 29.09 la 17:13
Ce mai face și cum arată acum Belinda