Victoria Ruffo, actrița din “Triumful dragostei” în rolul Victoriei Gutierrez de Sandoval

Publicat pe 03.08.2020 la 09:33 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:28

profimedia

Victoria Ruffo, actrița care o interpretează pe Victoria Gutierrez de Sandoval în telenovela “Triumful dragostei” s-a născut la 31 mai 1962, în Mexic. Ea a devenit renumită pentru rolurile sale din telenovele. Cariera sa de actriță a început în 1980 când a primit roluri secundare în telenovelele Conflictos de un Médico și Al Rojo vivo. Primul data când a interpretat un rol principal a fost în 1983 când a jucat în La fiera, în rolul Nataliei Ramirez. În această telenovelă a jucat alături de Guillermo Capetillo.

Frumoasa actriță a jucat în numeroase telenovele cunoscute precum Simplemente María (1989), Capricho (1993), Pobre Niña Rica (1995), Abrazame muy fuerte (2000) unde a jucat alături de Aracely Arámbula, Victoria (2007) unde a jucat alături de Arturo Peniche. Actrița a primit rolul din “Triumful dragostei” în 2010.

Victoria Ruffo s-a căsătorit în 1992 cu Eugenio Derbez cu care are un fiu, pe Jose Eduardo Derbez. Cei doi au divorțat în 1997. În 2001, frumoasa actriță s-a căsătorit cu politicianul Omar Fayad care este guvernatorul din Hidalgo. În 2004, Victoria a născut gemeni, pe Anuar și Victoria.

Despre telenovela “Triumful dragostei”

Telenovela începe arătând-o pe Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) ca o servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), atrași, au început o relație secretă. Într-o noapte, Victoria naște copilul lui Juan Pablo. Aflând, Bernarda o alungă din casă. Cu sprijinul Antonietei Orozco (Erika Buenfil) își găsește de lucru la Rodolfo Padilla (Salvador Pineda). Victoria naște o fetiță,
Maria Desamparada Iturbide Sandoval (Maite Perroni). Victoria a fost fericită, dar fericirea ei a fost în curând întreruptă de Bernarda. Vrând să le omoare, a reușit doar să le separe pe cele două.

Anii au trecut și, Victoria a reușit să stabilească un mare imperiu de modă împreună cu prietena sa, Antonieta. Victoria s-a căsătorit cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), bărbat care îl are din altă căsătorie pe Maximilian Sandoval. Între Maria și Maxilian ia naștere o dragoste cum rar s-a mai văzut, dar există multe lucruri și secrete care le împiedică relația.

Urmărește telenovela “Triumful dragostei” , sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 și reluarea de luni până vineri, de la 02:30 și 06:45, la Happy Channel!

Citește și: Maite Perroni, celebra actriță, din “Triumful dragostei” William Levy, în rolul lui Maximiliano Sandoval în telenovela “Triumful dragostei”

În articolul

Victoria Ruffo, actrița din “Triumful dragostei” în rolul Victoriei Gutierrez de Sandoval

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Pariul incredibil pus de milionarul român care construieşte un castel în România! „Stăteau ţăranii şi se închinau”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x