Victoria Ruffo are două surori celebre. Cum arată cele trei împreună în fotografia pe care actrița a postat-o în mediul online

Publicat pe 07.12.2022 la 19:47 Actualizat pe 07.12.2022 la 20:15

Victoria Ruffo are două surori celebre. Cum arată cele trei împreună în fotografia pe care actrița a postat-o în mediul online.

Victoria Ruffo poartă un costum negru, are părul desprins și ondulat și zâmbește

VIctoria Ruffo a postat o imagine rară cu cele două surori ale sale

Profimedia Images

Victoria Ruffo este recunoscută ca regina telenovelelor pentru multele producții în care a jucat de-a lungul timpului. Din anii 80 s-a menținut pe primele locuri în topurile fanilor, însă pe plan personal s-a arătat întotdeauna rezervată.

Victoria Ruffo are două surori celebre. Cum arată

Deși a fost întotdeauna sub lumina reflectoarelor, timp de 40 de ani Victoria Ruffo și-a ținut viața personală departe de ochii celor curioși. Este mamă a trei copii și de cele mai multe ori a postat fotografii rare cu aceștia în mediul online. Pe profilul personal de Instagram are peste 2 milioane de fani și peste o mie de filmulețe și imagini postate de-a lungul timpului. Dovada că a știut să-și țină familia departe constă în detaliile legate de Anuar și Vicky, gemenii acesteia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În legătură cu căsnicia cu Omar Fayad, aceasta nu a ținut să ofere prea multe detalii. Cu toate acestea, Victoria Ruffo s-a arătat puțin mai deschisă în legătură cu cele două surori ale sale. A publicat recent o imagine cu acestea. Cei mai mulți dintre fani nu cunosc însă detalii despre acestea. Chiar dacă numele vedetei este într-adevăr extrem de cunoscut, trebuie menționat faptul că aceasta are o familie extinsă.

Marcela și Gabriela sunt cele două femei cu care Victoria Ruffo a crescut în copilărie și adolescență. Pe rețelele sociale, aceasta nu ezită să le arate internauților ce relație strânsă au. Acestea au același tip de conexțiune și cu Jose Eduardo Derbez, primul fiul al marii actrițe. Chiar dacă niciuna nu a reușit să acapareze luminile reflectoarelor ca și sora lor, se pare că împreună aduc la suprafață partea artistică a familiei. Cei care au cunoscut telenovelele din anii 90 cunosc foarte bine numele actriței Gaby Ruffo, cea care a fost văzută în câteva producții de la vremea aceea. De cealaltă parte, Gabriela nu a simțit niciodată că își dorește să devină vedetă în același mod.

Totul despre familia actriței Victoria Ruffo

Cu toate acestea, Gabriela a dorit să devină prezentatoare în cadrul mai multor emisiuni celebre. În trecut a înregistrat piese pentru copii. În ciuda succesului, puțin câte puțin a simțit nevoia să se retragă din lumina reflectoarelor. Și-a găsit cu toate acestea o altă meserie, cea de scenarist.

În luna decembrie a anului 2019, Gaby Ruffo mărturisea pentru emisiunea Hoy că nu își dorește să se reîntoarcă în telenovele deși simte lipsa colegilor de platou.

“Uneori mi-e dor de senzația aceea, pentru că aia îmi plăcea de fapt, dar ca actriță, nu. Să scriu este pentru mine.”, a declarat aceasta. Marcela a avut și ea o traiectorie pe micul ecran, chiar dacă de cele mai multe ori în spatele camerelor.

În articolul

Victoria Ruffo are două surori celebre. Cum arată cele trei împreună în fotografia pe care actrița a postat-o în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x