Victoria Ruffo nu se va muta cu soțul Omar Fayad în Norvegia: “Aici am munca mea, copiii mei”

Publicat pe 14.05.2024 la 14:07 Actualizat pe 14.05.2024 la 14:40

Regina Telenovelelor a subliniat faptul că nu va pleca alături de soțul său în Norvegia. Aceasta urmează să devină bunică în curând.

actrița stă pe canapea

Victoria Ruffo nu se va muta cu soțul Omar Fayad în Norvegia

Profimedia Images

Cunoscuta actriță de origine mexicană a jucat rolul de protagonistă în telenovela La Madrastra în 2005. Nu este singurul său proiect important, însă este printre cele mai cunoscute de-a lungul timpului. La 61 de ani, aceasta se mândrește cu o viață perfectă, atât pe plan personal cât și profesional. În curând urmează să devină bunică.

Victoria Ruffo nu se va muta cu soțul Omar Fayad în Norvegia

Actrița de telenovele este extrem de încântată de faptul că fiul José Eduardo Derbez urmează să devină tătic pentru prima oară. Acest lucru semnifică faptul că Victoria Ruffo va deveni bunică. Este pregătită pentru acest pas, în orice fel posibil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Este o iluzie faptul că avem totul pregătit în casă. Suntem pregătiți să o primim și să avem grijă de ea. Ăsta este un vis devenit realitate.”, a spus cea care este numită Regina Telenovelelor. Pentru Victoria Ruffo, faptul că a putut să-și vadă copiii crescând a fost un vis devenit realitate.

Citește și: Cum arată în prezent Ana Martín și Victoria Ruffo din ”La Madrasta”. Au trecut 19 ani de la filmările telenovelei de succes

“Este ceva foarte rar pentru că deși știu că ai mei copii cresc și sunt adulți, atunci când José Eduardo mi-a dat această veste am rămas puțin șocată. M-am întrebat în ce moment au crescut atât de mult. Ca mamă mereu o să am grijă de ei, dar acum el va deveni tată.”, a spus actrița, arată tvnotas.com.mx. În mediul online se vehiculează acum ideea că actrița ar putea fi înlocuită de către fostul soț în ziua venirii pe lume a nepoțelului său.

“Dacă vine sau nu, e problema lui. Eu o să fiu cu fiul meu și nora mea prețioasă. Asta nu-mi fură nimeni visul. José Eduardo s-a transformat într-un bărbat și sunt foarte surprinsă de această parte nouă din viața lui. Cum are grijă de Paola, cum are grijă de tot, responsabilitatea de care dă dovadă. Este alt bărbat și asta mă bucură tare.”, a spus aceasta. Victoria Ruffo este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 1 mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt mici momente din viața de familie.

Victoria Ruffo este o femeie hotărâtă în ceea ce privește viața personală

Vorbind despre familie, vedeta a punctat și ideea cum că ar putea părăsi Mexic pentru a se muta în Norvegia alături de soțul său. Acesta este politician, ambasadorul Mexicului în Norvegia. Nu își dorește să părăsească locul natal, chiar dacă Omar Fayad este nevoit să se mute.

Citește și: Victoria Ruffo a fost surprinsă în scaun cu rotile într-un aeroport din Mexic. Care este motivul pentru care actrița nu mai poate merge

“Mă bucur foarte tare pentru el, pentru cariera lui, dar eu am totul aici: copiii mei, cariera, munca, familia. O să fim despărțiți un pic, dar ne sprijinim ca întotdeauna.”, a spus actrița de telenovele. Victoria Ruffo urmează să călătorească într-un turneu cu opera de teatru Las leonas, acolo unde împarte scena cu alte actrițe importante.

“Sunt mulțumită fiindcă mă cheamă să joc în opere de teatru. E un text foarte bun și joc alături de Angélica Aragón, Ana Patricia Rojo, Mara Patricia. Adevărul e că sunt foarte bucuroasă.”, a transmis.

În articolul

Victoria Ruffo nu se va muta cu soțul Omar Fayad în Norvegia: “Aici am munca mea, copiii mei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 mai 2024. Balanțele deschid un nou capitol. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
a1.ro
Daliana Răducan a decis ce rochie de mireasă va purta. Reacția savuroasă a lui Răzvan Simion: „Pot arunca o privire?”
HelloTaste.ro
Coșulețe aperitiv cu brânză și avocado. Rețetă de gustări delicioase
Catine
Horoscopul lunii iunie 2024. Nativii vor cunoaște succesul și fericirea în perioada următoare
useit.ro
Țările în care se mută milionarii. Care sunt cele 6 state care atrag oamenii cu bani
as.ro
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
MediCOOL
Semnul care prezice demența cu până la 12 ani înainte de a fi diagosticată
Spynews
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov
DeParinti
Superalimente recomandate pentru dieta unui copil. Ce poți include în mesele principale ale micuțului tău
MediCOOL
Semne ale deficienței de calciu. Cum poți identifica lipsa acestui mineral
HelloTaste
Ruladă cu bezea și fructe de pădure. Pașii simpli pentru a obține un desert delicios
x