Victoria Ruffo pleacă din Mexic și renunță la telenovele. Ce a declarat José Eduardo Derbez

Publicat pe 27.11.2023 la 10:36 Actualizat pe 27.11.2023 la 11:36

Fiul actriței a oferit noi declarații cu privire la viitorul celei numite “Regina telenovelelor. Totul se va schimba dacă Omar Fayad va fi ambasador în Norvegia.

Victoria Ruffo și Omar Fayad

Victoria Ruffo pleacă din Mexic și renunță la telenovele

Profimedia Images

Pe data de 8 noiembrie, Omar Fayad, soțul actriței Victoria Ruffo, a fost propus ca viitor ambasador al Norvegiei. La câteva ore de la anunț, politicianul mexic a informat că a acceptat numirea oferită de către președintele Mexicului, Andrés Manuel López Obrador.

Victoria Ruffo pleacă din Mexic și renunță la telenovele

Într-un interviu oferit publicației Reforma, Omar Fayad a menționat următoarele: “Bineînțeles că i-am spus DA domnului președinte.” Protagonista dramei Corona de lagrimas nu a declarant încă dacă își va însoți partenerul în această nouă etapă din cariera politică cu aprobarea senatului. Cu toate acestea, a fost Jose Eduardo Derbez cel care a răspuns declarațiilor presei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Va lăsa Victoria Ruffo lumea telenovelelor? Într-o întâlnire cu Berenice Ortiz pe 22 noiembrie, actorul a oferit detalii despre planurile mamei sale de viitor, însă nu au vorbit despre această temă la momentul actual. Inclusiv, le-a recomandat jurnaliștilor să o intrebe direct despre acest subiect pe mama și pe tatăl său vitreg.

Citește și: Victoria Ruffo a fost surprinsă în scaun cu rotile într-un aeroport din Mexic. Care este motivul pentru care actrița nu mai poate merge

“Eu am vorbit cu ea, dar n-am atins acest subiect. De ce nu mergeți la biroul lui Omar, dacă vă interesează atât de tare, este în Hidalgo.”, a spus acesta. Despre posibilitatea ca Victoria Ruffo să-l însoțească pe Omar Fayad și să renunțe astfel la prezența pe micile ecrane pentru totdeauna, acesta a avut un răspuns ferm și a înțeles că “nu va merge”. Chiar dacă ar exista un răspuns contrar, Victoria Ruffo ar putea reveni în Mexic pentru a lucra și apoi s-ar întoarce în țara în care va locui în definitiv.

“Am înțeles că nu va pleca, dar poate să lucreze la telenovele. Spun că nu știu dacă o să plece sau nu, dar poate să lucreze. O să vină să filmeze și o să se întoarcă să locuiască la Timbuktu dacă vrea.”, a comentat acesta. Jose Eduardo Derbez a menționat că nu va suferi dacă va avea loc această schimbare, datorită faptului că de 11 ani locuiește singur.

Victoria Ruffo a apărut în serialul realizat de fostul soț

“De viaje con los Derbez”, serialul realizat de Eugenio Derbez, fostul soț al actriței Victoria Ruffo, a ajuns la cel de-al 4-lea sezon. Primul episod a avut și un invitat cu totul special. A fost nevoie doar de o apariție scurtă a faimoasei Victoria Ruffo pentru ca fanii să vorbească despre această scenă în mediul online.

Citește și: Victoria Ruffo a postat o imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cum arată în prezent José Eduardo, Anuar și Vicky

Astfel, poate fi observată toată familia Derbez cum încearcă să danseze polca. Momentul a fost surprins atunci când Eugenio Derbez și Victoria Ruffo sunt filmați pe Tik Tok și își demonstrează calitățile. Nu se cunoaște încă dacă actrița de telenovele și-a dat actordul pentru a fi publicat filmuleț său de pe platforma de socializare.

Cu toate acestea, pe lângă faptul că este triumfătoare în cariera de actriță, reușește să-și demonstreze talentul și pe rețelele sociale. “Talentul” este moștenit și de fiul său, Jose Eduardo Derbez. Victoria Ruffo este una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele cu peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram. A publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe.

În articolul

Victoria Ruffo pleacă din Mexic și renunță la telenovele. Ce a declarat José Eduardo Derbez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x