Victoria Ruffo se află pe patul de spital înconjurată de două dintre prietenele sale. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

Publicat pe 15.09.2023 la 19:32 Actualizat pe 10.10.2023 la 09:51

Victoria Ruffo și-a îngrijorat fanii din mediul online cu cea mai recentă fotografie publicată pe contul de socializare. Vedeta se află pe patul de spital.

Victoria Ruffo poartă părul lung, desprins

Victoria Ruffo se află pe patul de spital înconjurată de două dintre prietenele sale

Getty Images

Victoria Ruffo i-a îngrijorat pe fani cu cea mai recentă postare din mediul online. Vedeta se află pe patul de spital, însă citește în articolul de mai jos de i s-a întâmplat cu adevărat.

Victoria Ruffo se află pe patul de spital înconjurată de două dintre prietenele sale

Fără doar și poate, Victoria Ruffo este una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele. De-a lungul timpului a reușit să-și surprindă fanii cu cele mai inedite roluri, iar viața sa de familie a rămas întotdeauna în atenția celor care o îndrăgesc. Având în vedere interacțiunea pe care o are alături de internauți, imaginea pe care a publicat-o pe contul personal de Instagram i-a lăsat pe aceștia cu nenumărate întrebări.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate astea, Victoria Ruffo este sănătoasă și a fost vorba despre o fotografie în baza căreia îi aduce un omagiu Magdei Guzman care a încetat din viață în 2015.

“În numele iubirii! Karina Duprez și draga mea Magda Guzman.”, a scris actrița în dreptul fotografiei. Este vorba despre o scenă din telenovela En nombre del amor. Atunci când fanii și-au dat seama că este vorba despre o amintire și nu o întâmplare reală, toți s-au calmat și au lăsat mesaje inedite pe pagina sa.

“Doamne, Victoria, m-ai speriat”, “Eu care am văzut asta târziu, mi-a stat inima. Nu am văzut ce-a scris, doar am văzut-o pe ea pe patul de spital și am avut un moment de disperare”, “Ce sperietură”, „O, doamne sfinte”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Ultima oară când Victoria Ruffo și-a speriat fanii a fost atunci când a fost fotografiată în aeroport într-un scaun cu rotile.

Actrița a declarat că are probleme cu spatele și de aceea nu poate merge pe distanțe lungi. Din această cauză a fost nevoită să apeleze la scaunul cu rotile într-un aeroport din Mexic.

Victoria Ruffo vorbește despre José Eduardo Derbez și relația acestuia cu Omar Fayad

Deschisă să-și împartă viața personală, vedeta de telenovele a ținut să vorbească pentru prima oară despre relația cu soțul său, dar și fiul José Eduardo Derbez. Victoria Ruffo este căsătorită cu Omar Fayad. Mai mult decât sentimente frumoase, aceasta și-a dorit o viață liniștită și cordială. Soțul său trebuia să-i iubească fiul pe care l-a alături de Eugenio Derbez.

Cu trecerea timpului, aceasta s-a simțit mai mult decât mândră de relația dintre ei, mai ales că între aceștia s-a legat chiar o relația tată-fiu unică.

“Mie îmi place foarte mult că fiul meu se înțelege bine cu soțul, iar soțul meu îl iubește mult, îl protejează.”, a spus actrița. În 2001, Victoria Ruffo și Omar Fayad au luat decizia de a se căsători, la scurtă vreme după ce s-au întâlnit într-un restaurant datorită unor prieteni.

“A fost o situație foarte importantă, o decizie de viață, ca el să îl trateze bine pe fiul meu.”, a spus vedeta.

În articolul

Victoria Ruffo se află pe patul de spital înconjurată de două dintre prietenele sale. Ce s-a întâmplat cu celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x