Victoria Ruffo vorbește despre moartea mamei sale la 3 luni de la tragedie. Cum se recuperează vedeta

Publicat pe 15.06.2023 la 16:37 Actualizat pe 15.06.2023 la 16:57

Victoria Ruffo a trecut prin cel mai dureros moment din viață atunci când și-a pierdut mama. Totul s-a petrecut în urmă cu 3 luni și de atunci actrița suferă în continuare.

Victoria Ruffo poartă părul prins într-un coc

Victoria Ruffo vorbește despre moartea mamei sale la 3 luni de la tragedie

Happy Channel

După ce a petrecut zile întregi în cabinetul unui psiholog pentru a încerca să treacă peste drama petrecută în viața sa, Victoria Ruffo a revenit în cadrul distribuției unei opere de teatru pentru a se menține ocupată.

Victoria Ruffo vorbește despre moartea mamei sale la 3 luni de la tragedie

Potrivit jurnaliștilor de la Tvynovelas, Victoria Ruffo a ținut să-și păstreze energia pentru a munci, astfel că ideea pierderii mamei sale a trecut mai ușor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Munca este foarte sănătoasă, nu știu dacă atât de repede pot să urc pe scenă, dar te vindecă. Pe mine toată munca mă face să fiu mai sănătoasă, mai mult decât un terapeut ar putea. Aplauzele, să creez un alt personaj. Când râsetele există, se mai uită puțin de tristețe.”, a declarat Victoria Ruffo. Cu toate că voia să depună cenușa mamei sale în aceeași biserică în care a depus-o și pe cea a tatălui său, nu a putut până în acest moment.

“Sora mea Marcela nu locuiește în Mexic și așteptăm să fim toate trei ca să facem asta. Cel mai important este să fim unite ca și familie, să ne spunem că ne iubim și să ne îmbrățișăm.”, a spus vedeta. Pierderea mamei sale pe data de 8 martie a devastat-o, dar i-a asigurat pe toți că va reveni așa cum o cunoaște toată lumea. Tatăl său a murit în noiembrie 2007, atunci când ea filma pentru telenovela Victoria în Columbia.

“El era un om foarte bucuros, îi plăcea să călătorească, era foarte condescendent. De la el am învățat să fiu punctuală, pentru că ambii erau responsabili cu munca lor. Tatăl meu niciodată nu a lipsit de la locul de muncă, chiar dacă avea gripă. Valorile și obiceiurile trebuie să continue, cel puțin în familia mea, pentru că e ceea ce avem moștenire de la părinții și bunicii noștri. Noi am încercat cu copiii să avem aceleași valori. Eu încerc să le inoculez ideea de familie, de respect, de uniune.”, a mai spus vedeta.

Pe cine a afectat cel mai mult moartea mamei Victoriei Ruffo

Protagonista din La madrastra spune că cel mai afectat de moartea mamei sale a fost Jose Eduardo Derbez, fiul său. Acesta lucra în acel moment în Argentina.

“Pentru el a fost foarte dificil pentru că mămică mea a murit și el nu era aici. L-a durut foarte mult, mama mea spunea că e nepotul ei preferat și în ultimele sale zile a fost foarte apropiat de ea. Acum cred că trebuie să depășim momentele și să nu ne mai gândim că fizic ea nu va mai putea fi lângă noi, pentru că va fi mereu în inimile noastre.”, a mai spus vedeta.

În opera de teatru Los amantes perfectos, Victoria Ruffo împarte scena alături de Pablo Montero, Sherlyn și Jorge Salinas. Dacă de cele mai multe ori o vedem pe vedetă râzând și fiind foarte matură în rolurile sale, de data aceasta o vom surprinde într-o ipostază cu totul diferită.

“Eu sunt dramatică, dar în această operă îmi place să râd și să-i fac pe ceilalți să râdă.”, a conchis actrița.

În articolul

Victoria Ruffo vorbește despre moartea mamei sale la 3 luni de la tragedie. Cum se recuperează vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x