Vlad Gherman a apărut cu ochiul vânăt. NU este un machiaj special. Iată ce s-a întâmplat cu fața lui

Publicat pe 30.01.2018 la 12:03 Actualizat pe 23.02.2018 la 18:51

Vlad Gherman i-a ingrijorat pe fani cand si-a facut aparitia cu o vanataie la ochi, actorul a marturisit ca s-a accidentat.

Fanii lui Vlad Gherman s-au speriat când l-au văzut vânăt la ochi. În câteva clipuri postate de el pe pagina sa de Instagram, Vlad apare cu o vânătaie ”de toată frumusețea” sub ochi. Imediat, fanii l-au întrebat ce a pățit, cine l-a lovit?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ei bine, vedeta postului Happy Channel și, totodată actor în serialul ”Fructul oprit”, a explicat, tot pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat:

La ochi m-am lovit... singur. M-am jucat și eu ca un copil, știți că îmi place să mă joc ca un copil... Mă jucam cu niște săbii laser, ca în ”Războiul Stelelor”, și, la un moment dat, am vrut să fac o secvență frumoasă și m-am trezit că Anakin mi-a dat cu sabia în ochi. Pe moment am simțit că mi-a scos ochiul. M-am uitat la ochi, era la locul lui. Nu am avut nimic. Duminică, 28 ianuarie, se întâmpla asta. Când m-am culcat nu aveam nimic la ochi, iar luni, când m-am trezit și m-am uitat în oglindă, aveam asta la ochi”, ne-a povestit Vlad.

În ”Fructul Oprit”, Vlad Gherman este Ioan.

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România. Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată. Scenariul poartă o încărcătură psihologică impresionantă, personajele pendulând între pasiune și onoare, iar odată ce gustă din fructul oprit, tentația va fi tot mai mare.

<<Fructul Oprit>> este un puzzle al iubirii… O poveste în care personajul principal este iubirea. Iubirea interzisă, iubirea inocentă, iubirea pentru părinți, iubirea cu păcat, iubirea care te face cel mai fericit om de pe pământ. Povestea serialului <<Fructul Oprit>> este veche de când lumea, dar și actuală și, mai ales, trăită de aproape toți oamenii de pe pământ: poti iubi doi bărbați în același timp? Poți iubi două femei în același timp? Poți să îți împarți iubirea între pasiune și admirație? Între respect și nebunie?”, spune Simona Macovei despre serialul care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

Realizat împreună cu o casă de producție din Turcia, serialul se bucură de echipament specific filmului de ultimă generație și de locații spectaculoase de filmare din România și Turcia (Istanbul).

În articolul

Vlad Gherman a apărut cu ochiul vânăt. NU este un machiaj special. Iată ce s-a întâmplat cu fața lui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x