William Levy a transmis un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților. Ce spune despre statusul relației sale

Publicat pe 15.02.2024 la 15:25 Actualizat pe 15.02.2024 la 15:56

William Levy a transmis un mesaj surprinzător cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Fanii se întreabă ce se întâmplă în prezent în relația cu Elizabeth Gutiérrez.

actor poartă un costum închis la culoare

William Levy a transmis un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților

Getty Images

După o perioadă în care a demonstrat că relația sa poate reveni la normalitate, William Levy a început să posteze în mediul online mesaje cu subînțeles. Și-a exprimat credința pe care o are în forțele divine și cu ocazia Zilei Îndrăgostiților nu a adus-o în discuție pe mama copiilor săi.

William Levy transmite un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților

Fotografia însoțită de un text biblic i-a luat prin surprindere pe fanii actorului prezenți pe pagina personală de instagram a acestuia. După ce Elizabeth Gutierrez a publicat mai multe fotografii de cuplu la finalul anului 2023 și a demonstrat că relația sa a revenit la normalitate acum a venit rândul lui William Levy să ridice noi semne de întrebare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu te teme pentru că eu sunt cu tine. Nu leșina pentru că eu, Dumnezeul tău îți dau putere. Mereu te voi ajuta, mereu te voi susține cu justiția mea.”, se arată în textul publicat de celebrul actor. A urmat o imagine cu sine în care își exprimă părerea în legătură cu Ziua Îndrăgostiților.

Citește și: William Levy transmite un nou mesaj enigmatic în urma situației incerte pe care o trăiește alături de Elizabeth Gutiérrez. Ce spune actorul

“Niciodată nu e prea târziu! Sper că ați petrecut o zi frumoasă. Vă mulțumesc întotdeauna pentru toată dragostea. Vă iubesc pe toți!”, a scris actorul. Acum cei mai mulți dintre internauți se întreabă care este statusul relației cu mama copiilor săi. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară și cei mai mulți îl susțin în acest moment pe faimosul actor din Rubi.

“Dragă William, nu știu cu ce probă te mai testează viața, dar cred că tu ai luptat mult și viața trebuie să-ți ofere pace și iubire”, „Mereu există lumină după întuneric”, au fost câteva dintre comentariile fanilor. În prezent are peste 11 milioane de fani pe pagina personală de instagram și este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele.

William Levy joacă rolul principal în Cafea cu parfum de femeie

Cunoscut pentru rolurile sale în telenovele celebre, este personaj principal și în Cafea cu parfum de femeie, producție ce a fost difuzată și pe Happy Channel. De asemenea, joacă rolul mogulului Mateo Ferrera într-o producție transmisă pe una dintre platformele de streaming.

Citește și: William Levy și eșecul din cadrul telenovelei Vuelve a mí alături de Samadhi Zendejas. Producătorii nu îl mai doresc în alte proiecte

“Contează de unde vii. Pentru mine ca și cubanez este mult mai ușor să interpretez un astfel de personaj. Felul cum gândește și ce dorește să realizeze.”, a declarat actorul. A interpretat nenumărate personaje care au rămas în inimile fanilor, însă în viața personală a avut în repetate rânduri întrebări fără răspuns. A fost cuplat cu actrița Samandhi Sendejas, după ce au jucat împreună în cadrul unui proiect profesional. La fel s-a întâmpla de fiecare dată când a avut alături actrițe cu care putea avea o posibilă relație amoroasă.

Este tatăl a doi copii: Christopher și Kailey Levy. Băiatul a avut un accident cu o mașină de golf care l-a lăsat o perioadă în imposibilitatea de a practică sportul său favorit. Astăzi însă, continuă să se antrenez ca și jucător profesionist de baseball. Alături de sora sa continuă să fie o prezență constantă în mediul online și să se bucure de succesul tatălui său celebru.

În articolul

William Levy a transmis un mesaj inedit de Ziua Îndrăgostiților. Ce spune despre statusul relației sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x