William Levy a vorbit pentru prima oară despre Alicia Sanz. Ce spune actorul despre presupusa relație

Publicat pe 03.05.2022 la 12:02 Actualizat pe 30.04.2022 la 13:39

William Levy a vorbit pentru prima oară despre presupusa relație cu Alicia Sanz. Ce spune actorul despre colega de platou și cum a închis această polemică.

William Levy se află pe covorul roșu, poartă un costum închis la culoare și o cămașă albă. Actorul zâmbește

William Levy pe covorul roșu. 3 oct. 2021

Getty Images

După ce William Levy și-a anunțat despărțirea de Elizabeth Gutiérrez în mediul online, speculațiile au început rapid să apară. S-a vorbit despre aventura actorului cu faimoasa Jacky Bracamontes, dar și despre actrița de origine spaniolă, Alicia Sanz.

Vedeta a ținut să lămurească totul, așa că primele declarații au apărut rapid pe internet. Care este de fapt adevărul.

William Levy a vorbit pentru prima oară despre Alicia Sanz

William Levy nu a vrut să lase timpul să treacă, așa că a făcut primele declarații legate de presupusa aventură cu Alicia Sanz. „Nu aș vrea să existe lipsă de respect față de mine și față de familia mea.”, a mărturisit actorul, conform Lanacion.com.

Zvonurile au început să apară după ce William Levy a făcut publică despărțirea de Elizabeth Gutiérrez. “Vrem să vă transmitem că după multiple încercări, am decis să finalizăm această relație.”, a scris actorul în mediul online.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez au avut o relație cu suișuri și coborâșuri de-a lungul timpului, însă din fructul iubirii lor s-au născut cei doi copii, Christopher Alexander și Kailey Alexandra. “Vom continua să fim aceeași frumoasă familie și să ne dorim doar lucruri bune pentru copiii noștri. Acest lucru nu se va schimba niciodată.”, a scris William Levy.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, William Levy a menționat: “Pe Alicia nu am mai văzut-o de la filmări. Am văzut-o ultima dată în cadrul Premiilor Latino, dar atât.” De asemenea, actorul a cerut respect, atât pentru familie, cât și pentru sine în această perioadă. Cât despre despărțire, William Levy a subliniat faptul că nu a fost vorba despre infidelitate, ci au existat “alte circumstanțe care au dus la această decizie.”

William Levy s-a născut pe 29 august 1980 și a început o relație cu Elizabeth Gutiérrez încă din 2003. Cea mai mare piedică pe care îndrăgostiții au avut-o de înfruntat, a fost atunci când Christopher Levy a suferit un accident teribil pe terenul de golf.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au despărțit

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au cunoscut în 2002 în timpul unui reality show. De atunci, cei doi au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri, asta pentru că s-au împăcat și s-au despărțit de nenumărate ori. Veștile că actorul ar fi înșelat-o pe mama copiilor lui au circulat întotdeauna. În 2008, s-a zvonit că acesta ar fi avut o aventură cu Maite Perroni, colega lui de platou din cadrul telenovelei “Cuidado con el angel”, însă amândoi au dezmințit această veste.

Un an mai târziu, William Levy a avut o scurtă relație cu Jacqueline Bracamontes, colega cu care a împărțit platourile telenovelei “Sortilegio”. Deși de-a lungul timpului cei doi au negat istoria pe care au avut-o, ulterior actrița a confirmat vestea în cartea ei autobiografică.

William Levy a lipsit o bună perioadă de pe rețelele sociale atunci când fiul său a suferit un accident teribil pe terenul de golf. Ulterior, actorul le-a mulțumit fanilor din online și a menționat că tot ceea ce contează pentru el este familia.

Christopher Levy și-a revenit complet în urma operațiilor și a lăsat un mesaj pentru cei care l-au sprijinit moral în cea mai grea perioadă a sa.

În articolul

William Levy a vorbit pentru prima oară despre Alicia Sanz. Ce spune actorul despre presupusa relație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x