William Levy, alături de copii pe rețelele sociale. Momente emoționante trăite de actor alături de cei doi

Publicat pe 23.04.2022 la 19:00 Actualizat pe 22.04.2022 la 09:19

William Levy este un tată devotat și alege să-și petreacă tot timpul alături de copiii lui. Momentele emoționante de care s-a bucurat actorul împreună cu cei doi au ajuns pe rețelele sociale.

William Levy poartă un costum închis la culoare și o cămașă albă

William Levy pe scenă în cadrul People en Español în 2019

Profimedia Images

William Levy nu pierde niciun moment important alături de familia sa, astfel alege să petreacă orice vacanță lângă ei. În cele mai multe postări din online ale vedetei, apar poze cu copii.

Levy este un tată devotat și preferă să le ofere copiilor cele mai frumoase amintiri. În videoclipul arătat și fanilor de pe Instagram, actorul este alături de Kailey și Christopher și zâmbește.

William Levy, alături de copii pe rețelele sociale

Cei trei se află la munte și după cum se poate observa, vântul bate cu putere însă zâmbetele lor nu lipsesc de pe față. La final, William Levy își sărută fata pe frunte, în semn de apreciere. Aceasta le face cu mâna fanilor din online.

De asemenea, Christopher, fiul lui William Levy, este la fel de bine dispus și zâmbăreț. Tânărul a trecut acum mai bine de un an printr-un accident teribil. Christopher s-a răsturnat cu o mașină de golf care i-a căzut direct pe picioare. Acesta a trebuit operat de urgență, iar cu ajutorul multor terapii a reușit să aibă din nou o viață normală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul de 15 ani a fost dus cu elicopterul la spital și medicii și-au dat pus în aplicare toate cunoștințele pentru a-l putea salva. William Levy a declarat că trebuia să-și ducă fiul în brațe la toaletă, iar acest lucru i-a frânt inima. Cu toate astea, terapiile și operațiile l-au ajutat.

“Mulțumim lui Dumnezeu după multă vreme, terapii, 5 operații, este bine, este în regulă. Deja se întoarce pe terenul de baseball și își continuă activitățile. Suntem atât de fericiți că a reușit să revină la forma inițială și să facă ceea ce îi place cel mai mult.”, a declarat William Levy acum ceva timp, conform mundohispanico.com.

După ce a vorbit despre accidentul fiului său, William Levy a mărturisit că singurul rol care l-a împlinit vreodată cu adevărat a fost acela de părinte.

William Levy și Elizabeth Gutierrez s-au despărțit

Elizabeth Gutierrez și William Levy au putut petrece mai mult timp alături de copiii lor, dat fiind faptul că pandemia de COVID-19 i-a ținut și pe ei fără proiecte o lungă perioadă de timp. După o perioadă lungă în care vedeta i-a iertat soțului ei celebrul tot mai multe greșeli legate de infidelitate, aceasta a luat o decizie care i-a șocat pe fanii din întreaga lume.

Actrița a declarat la un moment dat: “Nu regret că am stat acasă în cele mai importante momente ale copiilor mei. Mulțumesc lui Dumnezeu că am un partener care mă susține și atunci când stau acasă am întotdeauna parte de ajutor.” Cu toate acestea, Elizabeth Gutierrez și William Levy s-au despărțit.

Elizabeth Gutierrez s-a reîntors pe micile ecrane, fiind susținută în principal de copii. Aceasta nu a ezitat să apară în continuare pe rețelele sociale, în ciuda relației actuale cu William Levy. Cei doi au declarat public că vor continua să comunice și să-și sprijine cei doi copii.

În articolul

William Levy, alături de copii pe rețelele sociale. Momente emoționante trăite de actor alături de cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x