William Levy călătorește cu Elizabeth Gutiérrez în mijlocul unui scandal mediatic. Ce se întâmplă cu cei doi

Publicat pe 27.11.2023 la 18:21 Actualizat pe 27.11.2023 la 18:57

În mijlocul călătoriei pe care William Levy și Elizabeth Gutiérrez o fac împreună, după scandalul cu Samadhi Zendejas, iese la iveală un detaliu interesant referitor la comportamentul artistului față de mama copiilor săi.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez

Gettyimages.com

În ultimele zile, Elizabeth Gutiérrez a fost surprinsă călătorind în Spania alături de William Levy și cei doi copii ai lor, în timpul săptămânii de Ziua Recunoștinței. Actrița a documentat această aventură cu fotografii ale cubanezului, numindu-l "dragostea vieții mele" pe data de 21 noiembrie.

Elizabeth Gutiérrez a fost surprinsă în ultimele zile călătorind împreună cu William Levy și copiii săi în Spania, în săptămâna de Ziua Recunoștinței

Această călătorie a stârnit interesul multor oameni, mai ales că existaseră speculații cu privire la relația lor și zvonuri că s-ar fi despărțit. În iunie, revista TVNotas a publicat imagini cu o ieșire la cină pe care actorul a avut-o cu Samadhi Zendejas în Mexico City, unde filma pentru o telenovelă. Potrivit revistei, cei doi păreau foarte apropiați atât pe platoul de filmare, cât și în afara acestuia, fapt care nu părea să fie neobișnuit pentru William Levy, care avusese în trecut presupuse relații cu colegii săi de filmare, menționează univision.com.

Cu toate acestea, călătoria lor în Europa alături de copii a scos la iveală un detaliu interesant în ceea ce privește comportamentul lui William Levy față de Elizabeth Gutiérrez. Actrița l-a menționat în postările ei de pe Instagram, dar se pare că actorul nu o urmărește pe această platformă socială, așa cum s-a constatat în dimineața zilei de duminică, 26 noiembrie. Pe profilul oficial al lui William Levy, în care Elizabeth Gutiérrez l-a etichetat în unele dintre fotografiile sale, actorul urmărește doar conturile copiilor lor.

Nu este clar dacă el o urmărea pe Elizabeth înainte de călătorie sau înainte de scandalul cu Samadhi Zendejas. Totuși, cert este că, spre deosebire de el, Elizabeth Gutiérrez îl urmărește pe Instagram. Aceasta este o nouă notă misterioasă în relația lor, care a cunoscut numeroase "ups and downs" de-a lungul timpului, iar în prezent, ei nu au clarificat statutul lor de cuplu.

Elizabeth Gutiérrez sărbătorește victoria lui William Levy în Spania

Pe lângă călătoria lor în Spania, Elizabeth Gutiérrez a participat și la Festivalul Internațional de Film de la Armería. Acolo, ea a sărbătorit victoria lui William Levy. Copiii lor au făcut și ei postări pentru a-și felicita faimosul tată.

"Bravo", a scris actrița, care a surprins momentul în care artistul, alături de care a început o relație în urmă cu două decenii, a urcat pe scenă.

Copiii ei au făcut, de asemenea, postări în care și-au sărbătorit celebrul tată.

În articolul

William Levy călătorește cu Elizabeth Gutiérrez în mijlocul unui scandal mediatic. Ce se întâmplă cu cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x