William Levy, în rolul lui Maximiliano Sandoval în telenovela “Triumful dragostei”

Publicat pe 31.07.2020 la 11:15 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:34

instagram/willevy

William Levy, talentatul și frumosul actor, s-a născut la 29 august 1980 în Havana, Cuba. La vârsta de 15 ani, el împreună cu mama, sora și tatăl său vitreg s-au mutat în SUA. În copilărie, William a făcut baseball de performanță, sport ce l-a ajutat să primească o bursă pentru a merge la facultate. Acesta a urmat cursurile unei facultăți de administrare a afacerilor pentru doi ani, însă a renunțat în ultimul an.

Prin intermediul agenției Next Modeling din Miami Beach acesta și-a început cariera de model. În 2003, și-a cunoscut sufletul pereche, pe Elizabeth Gutierrez, prin intermediul unui reality-show "Protagonistas de novela II". Cei doi au împreună doi copii, Christopher Alexander născut pe 13 martie 2006 și Kaylie, născută pe 6 martie 2010.

Cariera sa de actor a înflorit după ce acesta a studiat actoria în Los Angeles, Miami și Mexic. Primul rol într-o telenovelă l-a primit în 2005 când a debutat în „Olvidarte Jamás". În 2006, a jucat în „Mi vida eres tú”. Acesta a jucat în primul său film în 2008, în pelicula "Retazos de vida", filmările având loc în Guayaquil, Ecuador. În 2010, William a primit un rol în telenovela “Triumful dragostei”, unde a jucat alături de Maite Perroni. William mai jucat alături de frumoasa actriță și în telenovela “Iubire cu chip rebel”.

În 2012, actorul a ajuns la Hollywood după ce a jucat în serialul “Single Ladies”. Datorită talentului său, el a căștigat numeroase premii: în 2008 - Premiul Bravo pentru actor - Revelația anului, în 2009 - Premiul Juventud, în 2010 - Premiul Bravo pentru cel mai bun protagonist, în 2011 - Premiul Casandra - Revelația internațională a anului.

Despre telenovela “Triumful dragostei”

Telenovela începe arătând-o pe Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) ca o servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), atrași, au început o relație secretă. Într-o noapte, Victoria naște copilul lui Juan Pablo. Aflând, Bernarda o alungă din casă. Cu sprijinul Antonietei Orozco (Erika Buenfil) își găsește de lucru la Rodolfo Padilla (Salvador Pineda). Victoria naște o fetiță,

Maria Desamparada Iturbide Sandoval (Maite Perroni). Victoria a fost fericită, dar fericirea ei a fost în curând întreruptă de Bernarda. Vrând să le omoare, a reușit doar să le separe pe cele două.

Anii au trecut și, Victoria a reușit să stabilească un mare imperiu de modă împreună cu prietena sa, Antonieta. Victoria s-a căsătorit cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), bărbat care îl are din altă căsătorie pe Maximilian Sandoval. Între Maria și Maxilian ia naștere o dragoste cum rar s-a mai văzut, dar există multe lucruri și secrete care le împiedică relația.

Urmărește telenovela “Triumful dragostei” , sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 și reluarea de luni până vineri, de la 02:30 și 06:45, la Happy Channel!

Citește și: Maite Perroni, celebra actriță, din “Triumful dragostei”

În articolul

William Levy, în rolul lui Maximiliano Sandoval în telenovela “Triumful dragostei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp