William Levy, în rolul lui Maximiliano Sandoval în telenovela “Triumful dragostei”

Publicat pe 31.07.2020 la 11:15 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:34

instagram/willevy

William Levy, talentatul și frumosul actor, s-a născut la 29 august 1980 în Havana, Cuba. La vârsta de 15 ani, el împreună cu mama, sora și tatăl său vitreg s-au mutat în SUA. În copilărie, William a făcut baseball de performanță, sport ce l-a ajutat să primească o bursă pentru a merge la facultate. Acesta a urmat cursurile unei facultăți de administrare a afacerilor pentru doi ani, însă a renunțat în ultimul an.

Prin intermediul agenției Next Modeling din Miami Beach acesta și-a început cariera de model. În 2003, și-a cunoscut sufletul pereche, pe Elizabeth Gutierrez, prin intermediul unui reality-show "Protagonistas de novela II". Cei doi au împreună doi copii, Christopher Alexander născut pe 13 martie 2006 și Kaylie, născută pe 6 martie 2010.

Cariera sa de actor a înflorit după ce acesta a studiat actoria în Los Angeles, Miami și Mexic. Primul rol într-o telenovelă l-a primit în 2005 când a debutat în „Olvidarte Jamás". În 2006, a jucat în „Mi vida eres tú”. Acesta a jucat în primul său film în 2008, în pelicula "Retazos de vida", filmările având loc în Guayaquil, Ecuador. În 2010, William a primit un rol în telenovela “Triumful dragostei”, unde a jucat alături de Maite Perroni. William mai jucat alături de frumoasa actriță și în telenovela “Iubire cu chip rebel”.

În 2012, actorul a ajuns la Hollywood după ce a jucat în serialul “Single Ladies”. Datorită talentului său, el a căștigat numeroase premii: în 2008 - Premiul Bravo pentru actor - Revelația anului, în 2009 - Premiul Juventud, în 2010 - Premiul Bravo pentru cel mai bun protagonist, în 2011 - Premiul Casandra - Revelația internațională a anului.

Despre telenovela “Triumful dragostei”

Telenovela începe arătând-o pe Victoria Sandoval (Victoria Ruffo) ca o servitoare în casa Bernardei de Iturbide (Daniela Romo). Ea și Juan Pablo Iturbide Montejo (Diego Olivera), atrași, au început o relație secretă. Într-o noapte, Victoria naște copilul lui Juan Pablo. Aflând, Bernarda o alungă din casă. Cu sprijinul Antonietei Orozco (Erika Buenfil) își găsește de lucru la Rodolfo Padilla (Salvador Pineda). Victoria naște o fetiță,

Maria Desamparada Iturbide Sandoval (Maite Perroni). Victoria a fost fericită, dar fericirea ei a fost în curând întreruptă de Bernarda. Vrând să le omoare, a reușit doar să le separe pe cele două.

Anii au trecut și, Victoria a reușit să stabilească un mare imperiu de modă împreună cu prietena sa, Antonieta. Victoria s-a căsătorit cu Osvaldo Sandoval (Osvaldo Rios), bărbat care îl are din altă căsătorie pe Maximilian Sandoval. Între Maria și Maxilian ia naștere o dragoste cum rar s-a mai văzut, dar există multe lucruri și secrete care le împiedică relația.

Urmărește telenovela “Triumful dragostei” , sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 și reluarea de luni până vineri, de la 02:30 și 06:45, la Happy Channel!

Citește și: Maite Perroni, celebra actriță, din “Triumful dragostei”

În articolul

William Levy, în rolul lui Maximiliano Sandoval în telenovela “Triumful dragostei”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x