William Levy își prezintă noul proiect profesional. Celebrul actor joacă rolul de protagonist în seria “Montecristo”

Publicat pe 27.01.2023 la 10:58 Actualizat pe 27.01.2023 la 11:36

William Levy își prezintă noul proiect profesional. Celebrul actor joacă rolul de protagonist în seria “Montecristo”, proiect baza pe cartea lui Alexandre Dumas, "Contele de Monte Cristo".

William Levy poartă o cămașă albă, un sacou negru, papion negru și zâmbește

William Levy își prezintă noul proiect profesional

Profimedia Images

William Levy este gata să revină în atenția fanilor cu un rol de legendă. Actorul de telenovele a postat primele imagini cu proiectul în care este implicat.

William Levy își prezintă noul proiect profesional, thrillerul “Montecristo”

Actorul cubanez este gata să-și încânte fanii cu un proiect inedit, un thriller dramatic bazat pe cartea clasică a lui Alexandre Dumas, “Contele de Monte Cristo”. Mini seria se numește “Montecristo” și William Levy joacă rolul principal. Acesta a postat primele imagini pe pagina sa personală de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Încântat să vă prezint noul meu look în seria Montecristo”, a scris William Levy și imediat peste 6 mii de comentarii a primit din partea internauților. De asemenea, au fost lăsate peste o mie de aprecieri din toată lumea. Scrisă de Lidia Fraga și Jacobo Diaz, seria cu 6 părți spune povestea lui Alejandro, o figură enigmatică ce ajunge în ochii publicului prin faptele pe care le creează, dar și din cauza originilor sale.

Citește și: William Levy i-a cerut lui Elizabeth Gutiérrez să ascundă prima sarcină. Care a fost motivul pentru care actorul a recurs la această decizie

Alejandro este fondatorul unei noi companii tehnologice care a reușit să câștige atenția și interesul tuturor, inclusiv al lui Fernando Alvarez Mondego, personajul interpretat de Roberto Enriquez. Fernando este un om de afaceri contectat la viața aristocratică din Spania ce își dorește să câștige start-up-ul Montecristo în cadrul unei conferințe de presă. Seria îi aduce în fața fanilor și pe Juan Fernandez, Esmeralda Pimentel, Silvia Abasca, Itziar Atienza, Guiomar Puerta și Franky Martin.

Este regizat de Alberto Ruiz-Rojo, cel care s-a implicat și în The Vineyard. Producătorii executivi sunt David Martinez, Angela Agudo, David Cotarelo și Sergio Pizzolante. Surpriza reală este că și William Levy a contribuit ca producător executiv alături de Jeff Goldberg.

De altfel, nu este singurul proiect profesional pe care cubanezul îl prezintă pentru începutul lui 2023. Seria Telemundo, “Hasta Encontrarte” îl aduce pe actor ca personaj principal alături de Samadhi Zendejas. Astfel, William Levy revine triumfal pe micile ecrane după o perioadă de absență.

Cine este Samadhi Zendejas, actrița care îi este alături lui William Levy pe micile ecrane

Samadhi Zendejas, originară din Chiapas, Mexic, are 28 de ani. Și-a început cariera profesională în telenovela dedicată tinerilor, “Atrevete”, acolo unde a interpretat un personaj secundar. Puțin câte puțin a reușit să avanseze în carieră și a făcut parte din proiectele“La rosa de Guadalupe” și “Mujeres asesinas”. Printre altele s-au numărat și “Esperanza del corazon”, „Como dice el dicho” și “Un camino hacia el destino”.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez a îmbrăcat o rochie metalică cu spatele gol și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Partenera lui William Levy are un trup de invidiat

Cel mai important proiect al său a fost realizat în 2017, atunci când a jucat rolul Jenni Rivera în seria “Mariposa de Barrio”. Această telenovelă a reușit să-i marcheze cariera fără doar și poate. Pe rețelele sociale a declarat de fiecare dată că este recunoscătoare pentru rolul pe care l-a avut.

“Îmi amintesc că înainte să vină Jenny eram într-o etapă foarte dificilă. Mă îndepărtasem de familie și de cei mai buni prieteni. Nu aveam bani suficienți pentru a trăi și mai ales în ultimul semestru de la facultate.”, a declarat vedeta. Samadhi Zendejas a jucat rolul Jenni toată tinerețea sa, de la 13 până la 25 de ani și a apărut în 34 de episoade de-a lungul timpului. A reușit astfel să câștige inimile a mii de fani.

În articolul

William Levy își prezintă noul proiect profesional. Celebrul actor joacă rolul de protagonist în seria “Montecristo”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x