William Levy, mesaj pentru copiii săi, după zvonurile că ar fi fost în vacanță cu amanta. Ce le-a transmis la ceas târziu

Publicat pe 03.07.2024 la 17:02 Actualizat pe 03.07.2024 la 17:19

William Levy a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a publicat un mesaj, la o oră târziu, pentru copiii săi adolescenți.

William Levy a surprins cu un mesaj pentru copiii săi în care le dă de înțeles că pot conta pe el în ciuda distanței. Actorul se află în prezent în Spania, iar la jumătatea lunii iunie s-a speculat că s-ar fi reîntâlnit cu Samadhi Zendejas în Grecia.

William Levy, mesaj pentru copiii săi, după zvonurile că ar fi fost în vacanță cu amanta. Ce le-a transmis la ceas târziu

William Levy a postat un mesaj surprinzător pe Instagram, în noaptea de 29 iunie, dedicat copiilor săi Christopher (18 ani) și Kailey (14 ani).

Mesajul vine după ce s-a speculat că actorul ar fi fost în vacanță cu Samadhi Zendejas în Grecia pe 17 iunie. Actrița mexicană a fost acuzată că ar fi fost "a treia roată la căruță" în relația dintre artist și Elizabeth Gutiérrez.

Fără ca motivul mesajului său să fie cunoscut public, William Levy le-a dedicat câteva cuvinte copiilor săi, stârnind surprindere.

"Cred că până acum ei știu că tati este întotdeauna acolo", a scris el, fără să precizeze motivul explicației sale.

Citește și: Ce avere are William Levy la 43 de ani. Ar fi avut mai multe probleme financiare de-a lungul timpului

"Nu contează timpul sau distanța. Întotdeauna sunt acolo pentru voi, susținându-vă și având grijă de voi", a continuat el, "nicio distanță sau timp nu stă în calea muncii mele ca tată.

"Vă iubesc, papi și prințesă. Dorința mea de a vă vedea reușind și mergând înainte este ceea ce îmi dă putere în fiecare zi", le-a spus el, conform Univision.

"Astea sunt dorințele bune. Sunt mereu aici pentru voi", a încheiat starul. Nici Kailey, nici Christopher nu au reacționat public după mesajul celebrului lor tată.

William Levy se află în prezent în Spania, unde filmează pentru un proiect. La câteva săptămâni după ce a ajuns în Spania, Samadi Zendejas a călătorit și ea acolo. Ea a petrecut câteva zile în Madrid, deși nu a existat nicio dovadă publică clară că ar fi fost cu cubanezul.

Apoi, actrița s-a îmbarcat într-o călătorie în Grecia cu mama ei. Cu toate acestea, au existat speculații că, la un moment dat, William Levy ar fi însoțit-o în acea călătorie.

Nici Elizabeth Gutiérrez nu a reacționat la mesajul cubanezului. De fapt, fostul cuplu nu se mai urmărește reciproc pe Instagram.

Citește și: Cum a apărut în mediul online presupusa amantă a lui William Levy. Samadhi Zendejas e bănuită că a ”intervenit” în mariajul actorului

Pe 9 aprilie, actrița de origine mexicană a confirmat pentru Hola! USA că s-a despărțit de William Levy după două decenii de când sunt împreună.

De ani de zile, artistul a avut o istorie de presupuse infidelități cu unele dintre actrițele cu care a lucrat.

Cel mai recent scandal a avut loc în mai 2023, când a fost văzut în Mexico City ieșind la cină cu Samadhi Zendejas, cu care ar fi avut o legătură amoroasă.

În articolul

William Levy, mesaj pentru copiii săi, după zvonurile că ar fi fost în vacanță cu amanta. Ce le-a transmis la ceas târziu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 iulie 2024. Peștii fac o investiție majoră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Câți bani trebuie să dea Andrei la notar, după ce își vinde apartamentul: "3% din valoare. E mult"
a1.ro
VIDEO | Maya, fiica Antoniei, a urcat alături de Alex Velea pe scena de la Neversea. Ce show de senzație a făcut adolescenta
HelloTaste.ro
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilă
Catine
Zodii care îți vor frânge inima în iulie 2024. Ei sunt nativii care nu țin cont de sentimentele celor din jur
useit.ro
Misterul „calculatorului” vechi de 2.000 de ani ar fi fost elucidat de un creator de conținut de pe YouTube. Cum a ajutat cercetătorii
as.ro
Câţi bani a putut primi văduva victimei lui Mario Iorgulescu: „Nu sunt două milioane de euro. Mi-a omorât soţul!”
MediCOOL
Exerciții fizice care pot crește longevitatea. Cum te pot face să trăiești mai mult
Spynews
Cei patru membri ai familiei care au murit în accidentul devastator din Suceava, conduși pe ultimul drum! Imagini dureroase de la înmormântare / FOTO
DeParinti
Cum alegi cel mai bun pătuț pentru bebelușul tău: de ce e recomandat să ții cont
MediCOOL
Beneficiile tratamentului cu nămol sapropelic în sănătate și frumusețe
HelloTaste
Gem de caise fără zahăr. Rețetă de gem dietetic
x