William Levy publică o fotografie cu fiica Kailey după ce tânăra a declarat că tatăl său celebru ar fi agresat-o. Actorul le dedică un mesaj emoționant copiilor săi

Publicat pe 03.05.2024 la 11:37 Actualizat pe 03.05.2024 la 12:32

Cu toate că nu a oferit interviuri oficiale în urma separării, William Levy a continuat să rămână prezent în mediul online. Recent a publicat o fotografie în care apar copiii săi, Christopher și Kailey.

familie care zâmbește

William Levy publică o fotografie cu fiica Kailey după ce tânăra a declarat că tatăl său celebru ar fi agresat-o

Instagram

La aproape o lună de când Elizabeth Gutiérrez a vorbit despre separarea definitivă, William Levy publică un mesaj emoționant pentru copiii săi. De asemenea, a lăsat mărturie o fotografie în care apare alături de cei doi, Christopher și Kailey.

William Levy publică o fotografie cu fiica Kailey după ce tânăra a declarat că tatăl său celebru ar fi agresat-o

Chiar dacă până în prezent nu a oferit niciun interviu oficială și nu a ținut să-și lase povestea în văzul lumii, William Levy și-a manifestat sentimentele pe rețelele sociale. A publicat imagini alături de copiii săi și demonstrează că este în continuare un părinte dedicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că este o imagine editată, realizată de un grup de fani, William Levy a ținut să o distribuie. Recent, în imaginile difuzate în mediul online se poate observa fiica acestuia care spune că tatăl său celebru a împins-o pentru ca ea să nu poată vedea femeia cu care acesta se afla în casă.

De altfel, ar mai fi existat și în trecut cazuri de violență domestică în reședința celor doi celebri. În filmulețul distribuit deja pe toate rețelele, apare Kailey alături de mama sa. Cele două încearcă să le explice polițiștilor că în casa familiei există o altă femeie împreună cu William Levy.

Citește și: William Levy acuză că “se organizează o manipulare” împotriva sa. Zvonurile spun că Elizabeth Gutiérrez ar fi vinovată

A fost Elizabeth Gutiérrez cea care a îndreptat din nou atenția către fostul său partener atunci când l-a acuzat de neglijență împotriva adolescentei. În fața speculațiilor care au apărut ulterior în mediul online, un cunoscut prezentator a dezvăluit ce crede William Levy cu adevărat despre această situație.

“Se zice că fiicei mele i-ar fi teamă să vorbească cu mine, dar după o săptămână eu sunt cu ea. Sună logic?”, a scris actorul cubanez. În aceleași postări de pe pagina personală de instagram, William Levy i-a dedicat un mesaj fiului său.

“Nu poți să ții pe cel care își dorește să câștige.”, se arată în cadrul unei imagini cu o referință din baseball, sport pe care îl practică tânărul Christopher Levy în vârstă de 18 ani.

Unde locuiesc în prezent copiii lui William Levy

Potrivit unei surse citate de publicația People en Español, Christopher locuiește în prezent cu tatăl său. Kailey se află alături de mama sa, într-un apartament închiriat.

“Elizabeth trăiește într-un apartament cu fata. Băiatul este cu tatăl lui. El a spus că n-o să-l lase singur.”, s-a arătat în publicația menționată mai sus, potrivit celor de la univision.com. După ce a finalizat proiectul alături de Samadhi Zendejas, William Levy nu a mai adus în fața fanilor nicio nicio altă surpriză profesională.

Continuă să fie prezent pe pagina de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt alături de copii sau mesaje indirecte către ceea ce se întâmplă în viața sa personală. Născut pe 29 august 1980 în Cuba, este recunoscut pentru roluri în telenovele precum Vuleve a mi ( 2023 – 2024), Montecristo ( 2023), Sortilegio ( 2009), Triumfo del amor ( 2010 – 2011). În 2008 au apărut zvonuri cum că ar fi avut o relație amoroasă cu Maite Perroni, colega sa de platou de atunci din telenovela Cuidado con el angel.

În articolul

William Levy publică o fotografie cu fiica Kailey după ce tânăra a declarat că tatăl său celebru ar fi agresat-o. Actorul le dedică un mesaj emoționant copiilor săi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x