William Levy revine în atenția publicului cu o cerință surpinzătoare: “Am răbdat mult până acum”

Publicat pe 20.12.2022 la 14:56 Actualizat pe 20.12.2022 la 15:33

William Levy revine în atenția publicului cu o cerință surpinzătoare: “Am răbdat mult până acum”. Actorul se numără printre cele mai îndrăgite vedete din lumea telenovelelor.

William Levy poartă un tricou și o geacă și se uită spre fani

William Levy revine în atenția publicului cu o cerință surpinzătoare

Profimedia Images

Actorul și-a anunțat fanii din mediul online că a ajuns la capătul răbdărilor și nu mai poate accepta jignirile aduse în mediul online. Deși nu a oferit niciun context pentru această situație, cei mai mulți cred că poate fi vorba despre contextul relației cu Elizabeth Gutierrez. Cei doi s-au despărțit oficial după ce de-a lungul timpului au avut parte de momente puse sub semnul întrebării.

William Levy revine în atenția publicului cu o cerință surrpinzătoare

Actorul și-a surprins fanii din mediul online atunci când a ținut să publice un text împotriva celor care l-au judecat de-a lungul timpului în privința vieții sale personale. William Levy a cerut respect și protecția asupra persoanei sale și a mărturisit că va spune în virtutea propriei conștiințe ce s-a întâmplat în viața sa personală de-a lungul timpului. Fără să ofere explicații suplimentare, actorul în vârstă de 42 de ani a declarat că se simte umilit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Umilirea oamenilor. Am suportat multe lucruri și gânduri negative pentru că alte persoane, nu doresc să dau nume, m-au pus pe mine în situația de a părea personajul negativ.”, se arată în prima parte a textului publicat pe pagina sa personală de Instagram. De-a lungul timpului, William Levy s-a arătat rezervat în ceea ce privește viața sa personală, însă în acest caz a mărturisit că nu va mai tăcea.

“Există un punct în care ceilalți cred că dacă suporți, nu vei spune nimic. Și acum spun, vă rog, toți cei care v-ați dat cu părerea fără să cunoașteți situația și fără să-mi ascultați versiunea, care este reală și care este ficțiune, o să vă dați seama ce s-a întâmplat în viața mea în tot acest timp.”, a spus. William Levy a menționat că își dorește să fie respectat și va face tot ceea ce-i stă în putință pentru a demonstra că nu este cel vinovat.

“Vă spun pentru că am ajuns într-un punct limită unde doresc să fiu respectat și să arăt omul care sunt nu care m-ați făcut să fiu.”, a spus acesta.

Polemicile din cauza cărora William Levy ar fi transmis un mesaj în mediul online

William Levy a reapărut în mediul online după o lungă perioadă de absență. În ultima sa postare vorbește despre schimbarea sa de look. Actorul a semnalat pe internet că de-a lungul timpului a fost umilit. Deși nu se cunoaște contextul, cei mai mulți cred că este vorba despre relația pe care o are la momentul actual cu Elizabeth Gutierrez. Cei doi s-au împăcat recent și au plecat împreună în Spania, acolo unde filmează la momentul actual protagonistul din “Rubi”.

La începutul acestui an, îndrăgostiții au transmis un comunicat public în care vorbeau despre motivul pentru care s-au despărțit. Elizabeth Gutierrez a semnalat faptul că situația sa sentimentală va rămâne strict personală.

“Nu am vorbit pentru că nu aș avea ceva de spus. Am multe de spus, dar nu este stilul meu să spun tot, stilul meu este să-mi rezolv problemele între patru pereți.”, a spus vedeta, într-un interviu oferit jurnalistului Lucho Borrego.

În articolul

William Levy revine în atenția publicului cu o cerință surpinzătoare: “Am răbdat mult până acum”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x