William Levy revine în două proiecte profesionale noi. Actorul își continuă cariera în ciuda situației din viața personală

Publicat pe 15.05.2024 la 13:34 Actualizat pe 15.05.2024 la 14:10

După o perioadă tumultoasă în viața personală, actorul a decis să revină pe platourile de filmare în două noi proiecte profesionale. Despre ce este vorba și unde îl vom vedea pe William Levy în viitor.

actor pe scenă

William Levy revine în două proiecte profesionale noi

Profimedia Images

După dramele pe care le-a trăit recent în plan personal, dar și la scurtă vreme după succesele din plan profesional cu Star, Resident Evil: The Final Chapter și Montecristo, William Levy este pregătit să revină în atenția fanilor cu două noi roluri.

William Levy revine în două proiecte profesionale noi

Pe lângă faptul că este producător executiv, va avea și rolul de protagonist. Îl vom putea vedea în seria Arcadia și filmul Bajo Un Volcán. De ceva vreme, William Levy a avut o pauză binemeritată în carieră. A strâns până acum peste 11 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai recente dintre acestea îl arată alături de fiica sa, deși s-a speculat că relația cu Kailey s-ar fi deteriorat odată cu despărțirea de partenera sa de multă vreme. Revenim la producțiile care îl vor aduce în rol de protagonist. În ceea ce privește seria Arcadia, William Levy va fi aici personajul Pablo. Acesta începe o nouă viață alături de fiul său după ce o viață întreagă a suferit și a avut parte de violență. Trăiește în Arcadia, un oraș idilic din Insulele Canare.

Citește și: Ce avere are William Levy la 43 de ani. Ar fi avut mai multe probleme financiare de-a lungul timpului

Bajo Un Volcán urmărește o poveste de dragoste interzisă ce începe la scurtă vreme după ce are loc un dezastru natural. Ambele proiecte urmează a fi filmate în 2024, arată cei de la deadline.com.

“Sunt foarte entuziasmat că mă alătur celor două echipe încă o dată și că filmăm aceste proiecte extraordinare. Cred că fanii le vor iubi, așa cum le iubesc și eu. Abia aștept să mă întorc în Spania să încep producția.”, a povestit William Levy cu cei de la Deadline, potrivit aceleiași surse.

William Levy și-a început cariera în lumea telenovelelor, însă încetul cu încetul a început să joace în producții importante pentru cariera sa. De asemenea, a jucat în videoclipul lui Jennifer Lopez – I’m into you.

William Levy sărbătorește reușita fiului său în baseball

În ciuda problemelor pe care le-a avut pe plan amoros cu mama celor doi, William Levy a demonstrat că matur și că pune mai presus de orice fericirea celor doi copii. După ce o lungă perioadă de timp s-a vehiculat că cei doi s-ar fi despărțit, acum vestea a venit mai mult decât neașteptat, asta pentru că formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez publică o nouă imagine cu copiii, de ziua mamei. William Levy continuă să se bucure de clipele alături de fiica sa, în ciuda scandalului

Cu ajutorul contului personal de instagram, William Levy a publicat o imagine în care apare fiul său ținând în mână un trofeu important pentru cariera sa în baseball. Ulterior, acesta nu a uitat să lase dovada faptului că relația cu fiica sa nu este în niciun caz deteriorată de știrile care apar tot mai des în mediul online.

Potrivit celor mai noi informații legate de scandalul momentului, Christopher Levy locuiește alături de tatăl său în casa familiei, în timp ce Kailey Levy se află într-un apartament închiriat alături de mama celebră. Prima a fost actrița care a vorbit într-un interviu sincer despre despărțirea de cel care i-a fost partener timp de 20 de ani.

În articolul

William Levy revine în două proiecte profesionale noi. Actorul își continuă cariera în ciuda situației din viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 iunie 2024. Gemenii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cod portocaliu de vreme severă în jumătate de ţară. ANM anunţă vijelii, grindină şi ploi cât pentru aproape o lună
a1.ro
Cum arată verighetele alese de Pepe și Yasmine. Bijuteriile speciale care simbolizează iubirea eternă dintre ei
HelloTaste.ro
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine
Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Rețeta vedetă a verii
useit.ro
Gena rezistentă la îmbătrânire a fost descoperită. Cum ar lupta și împotriva dăunătorilor
as.ro
Fiica lui Viorel Moldovan este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu Francesca
MediCOOL
Mâini umflate: ce probleme pot semnala
Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
DeParinti
Cum ajuți adolescentul să treacă peste o despărțire
MediCOOL
Sfaturi pentru întărirea unghiilor. Metode pentru a le îmbunătăți sănătatea și aspectul
HelloTaste
Ciorbă de perișoare cu dovlecei și tăiței, pentru un prânz savuros
x