William Levy se află în Spania. S-a lăsat văzut însoțit și foarte zâmbitor după separarea de Elizabeth Gutiérrez

Publicat pe 10.08.2024 la 20:30 Actualizat pe 10.08.2024 la 17:26

Actorul de origine cubaneză s-a mutat temporar pentru a filma în cadrul noului proiect profesional. Madrid este acum noua s-a casă, acolo unde a fost văzut după separarea de Elizabeth Gutiérrez. Mulți se întreabă acum dacă fosta sa parteneră și mama copiilor a revenit în casa familiei.

actor în mașină

William Levy se află în Spania pentru cel mai recent proiect profesional

Instagram

William Levy a lăsat temporar locația din Miami pentru a se muta în Spania timp de câteva luni. Actorul va filma acolo pentru pelicula “Bajo un volcán” și seria “Arcadia”.

William Levy se află în Spania pentru câteva luni

În noaptea de 7 iunie, actorul de origine cubaneză a participat în cadrul unei petreceri exclusiviste organizate în Madrid. Aceasta a fost pusă la cale de către arhitectul Joaquín Torres, acolo unde au participat mai multe personalități din societate și lumea spectacolului. În cadrul fotografiilor ce circulă în cadrul publicațiilor locale se arată că William Levy este foarte zâmbitor și bine dispus. A pozat alături de mai multe vedete de televiziune cum ar fi prezentatoarea Belén Esteban sau jurnalist Pilar Vidal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Petrecerea s-a finalizat în vila de lux a arhitectului și invitații s-au distrat în jurul piscinei. Au avut parte de muzică live și prezentări surprinzătoare, arată univision.com. Pe data de 4 iunie 2024 a apărut o știre care spunea că fosta parteneră a lui William Levy va reveni în casa familiei, dat fiind faptul că actorul este plecat. Acest pas ar fi unul dintre acordurile la care au căzut cei doi.

Citește și: Christopher Levy pleacă din Miami după separarea dintre părinții celebri, William Levy și Elizabeth Gutiérrez. Ce se întâmplă cu tânărul de 18 ani

“S-ar întoarce acolo unde și-a făcut valizele și William ar fi apărut într-o noapte cu un pistol. Elizabeth ar vrea să unească copiii, să trăiască cu ei și ar cere o pensie alimentară de 3 milioane de dolari pentru fiica minoră și o casă de 500 de milioane de dolari pentru a trăi cu fiica sa când s-ar întoarce William.”, s-a arătat în presă.

Nu a durat mult și actrița a publicat un mesaj curajos pe pagina personală de instagram, acolo unde a dezmințit toate cele arătate.

“Ce minciună! Ce păcat că se profită încă pentru a continua cu invențiile. Mereu o să fim o familie și o să căutăm să facem bine unul pentru celălalt.”, a scris aceasta, fără a oferi prea multe detalii.

William Levy apare foarte fericit alături de Belén Esteban în Spania

În cadrul petrecerii organizate de arhitectul Joaquín Torres și partenerul Raúl Prieto, actorul de origine cubaneză apare foarte fericit alături de Belén Esteban. În lunile ce au trecut, William Levy a fost nevoit să depășească o situație personală foarte delicată. După ce s-a confirmat separarea de mama copiilor săi, nimic nu a mai fost la fel.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez vorbește despre posibilitatea unei noi relații după separarea de William Levy. Ce a declarat vedeta

În ultimii 20 de ani, William Levy și Elizabeth Gutiérrez au format un cuplu fără a fi căsătoriți. Polemica l-a încolțit încă o dată pe actor, asta pentru că s-a spus că i-ar fi fost infidel frumoasei actrițe.

Acum se pare că viața personală a lui William Levy revine la normal. Acesta și-a reluat proiectele profesionale în Spania și a plecat din Miami. A fost văzut foarte fericit alături de prieteni și cunoștințe.

William Levy este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lumea telenovelelor. A jucat rolul principal în Rubi, o telenovelă care a devenit numărul 1 într-un timp foarte scurt. În prezent are peste 11 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe.

În articolul

William Levy se află în Spania. S-a lăsat văzut însoțit și foarte zâmbitor după separarea de Elizabeth Gutiérrez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2024. Balanțele se simt iubite. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
a1.ro
Heidi Klum a făcut furori pe covorul roșu la Premiile Emmy 2024 când a apărut într-o rochie care a pus pe jar imaginația fanilor
HelloTaste.ro
Aluat fraged pe bază de iaurt. Rețeta de care ai nevoie atunci când vrei să prepari tarte, pizza, biscuiți
Catine
Câte pahare de apă sunt recomandate zilnic. Specialiștii au dezvăluit cantitatea necesară pentru a te hidrata
useit.ro
Fenomenul astronomic care va schimba cerul. Ce se va întâmpla pe 17 septembrie
as.ro
„E complex!” Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
MediCOOL
Nutrienți pentru toamnă. Cum îți pot completa alimentația
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
DeParinti
Epilepsia la copii: cauze, tipuri și tratament
MediCOOL
Cauze ale sensibilității dentare. Ce poate provoca acest disconfort la nivelul dinților
HelloTaste
Unde poți să păstrezi cartofii ca să reziste până la șase luni
x