William Levy și Elizabeth Gutiérrez comunică în mediul online după ce au anunțat că se despart. Cum au fost surprinși

Publicat pe 07.02.2022 la 10:51 Actualizat pe 07.02.2022 la 12:02

După anunțul făcut de William Levy în legătură cu separarea de Elizabeth Gutiérrez, actorul a continuat să fie activ în mediul online. Faimoasa vedetă nu a rămas indiferentă, iar acum fanii nu mai stiu acum ce să creadă. Cum au fost surprinși cei doi.

William Levy poartă un costum negru și o cămașă albă

William Levy pe covorul roșu în cadrul Latin American Music Awards. 15 apr. 2021

Profimedia Images

După ce William Levy și-a anunțat fanii că se desparte de Elizabeth Gutiérrez, acesta a continuat să fie activ în mediul online și să nu se lase afectat de situație. Cei doi continuă să se urmărească pe rețelele sociale, ba mai mult, au ajuns să comunice astfel.

Fanii au reacționat imediat, iar ideea că cei doi ar putea să-și mai dea o șansă nu este departe. De-a lungul timpului, William Levy i-a fost infidel partenerei sale, însă aceasta i-a oferit de fiecare dată o nouă posibilitate de a-și îndrepta comportamentul.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez comunică în mediul online după ce au anunțat că se despart

La sfârșitul lunii ianuarie, William Levy și-a surprins fanii din mediul online atunci când a postat un mesaj controversat pe pagina personală de Instagram. Actorul anunța atunci rupta de actrița Elizabeth Gutiérrez, cea cu care are doi copii.

După lansarea mesajului, William Levy a scris: “un nou capitol în viața mea.” Până la ora actuală niciunul nu a oferit o declarație oficială cu privire la despărțire. Cu toate acestea, actrița Elizabeth Gutiérrez a fost cea care a lăsat câteva cuvinte pe pagina personală de Instagram, conform Univision.com: “Să-i vorbim sufletului într-o manieră sănătoasă.”

Ulterior, William Levy a distribuit mărturie o fotografie cu fiul său pe care acesta a postat pe pagina sa personală de Instagram. Actorul îl denumește varianta mai mică a sa. Tânărul Christopher are doar 15 ani. Fanii au reacționat imediat în dreptul postării băiatului, însă cea care s-a grăbit să lase un mesaj a fost chiar Elizabeth Gutiérrez.

“Băiatul meu frumos”, a scris Elizabeth Gutiérrez. Imediat, William Levy a continuat seria de mesaje și i-a răspuns tânărului : “Așa este, băiatul meu. Contactul vizual se numără printre cele mai importante lucruri în viață.” Aceasta ar fi prima serie de mesaje lăsate de cei doi după anunțul despărțirii. Fanii rămân în continuare cu întrebarea pe buze, asta pentru că nimeni nu știe dacă de această dată este vorba despre o separare în adevăratul sens al cuvântului.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez se despart

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au împăcat și s-au despărțit de nenumărate ori de-a lungul anilor, iar din dragostea lor s-au născut doi copii, Christopher și Kailey. Cea mai mare provocare prin care cuplu a trecut a fost accidentului băiatului. În octombrie 2020, Christopher Levy se afla într-o mașină de golf care a pierdut controlul și l-a lăsat pe băiat în spital timp de mai multe luni.

Christopher Levy a suferit trei operații și nu a mai putut practica niciun sport, însă datorită implicării medicilor, acesta și-a revenit complet și acum duce o viață normală. La acel moment, atât William Levy cât și Elizabeth Gutiérrez au publicat nenumărate mesaje în mediul online, acolo unde mărturiseau că sunt uimiți de sprijinul pe care îl primesc din partea publicului.

De asemenea, timpul cu familia a fost prețios, iar aparițiile în online au fost mult mai rare. William Levy este unul dintre cei mai cunoscți actori din lume, fiind întâlnit atât în telenovele, cât și în filme de succes alături de nume mari din industrie.

În articolul

William Levy și Elizabeth Gutiérrez comunică în mediul online după ce au anunțat că se despart. Cum au fost surprinși

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x