William Levy și Elizabeth Gutierrez își continuă relația în ciuda zvonurilor legate de separare

Publicat pe 12.10.2021 la 11:56 Actualizat pe 12.10.2021 la 16:04

William Levy și Elizabeth Gutierrez sunt fericiți în continuare, în ciuda zvonurilor legate de separare. Actorul a fost alături de partenera lui la un eveniment important și s-au fotografiat împreună, așa cum nu au mai fost văzuți de ceva vreme.

William Levy poartă un costum negru și o cămașă albă. Actorul este alături de soția lui. Elizabeth Gutierrez poartă o rochie bleu

William Levy și Elizabeth Gutiérrez în cadrul Billboard Latin Music Awards 2021

Getty

William Levy și Elizabeth Gutierrez sunt împreună din 2003 și de atunci au apărut inevitabil nenumărate zvonuri legate de separarea celor doi. În ciuda faptului că au o familie frumoasă întregită de doi copii, aceștia au întâmpinat dificultăți în comunicare, ca orice alt cuplu.

Cei doi nu au făcut-o niciodată vreo declarație publică legată de certuri sau presupuse despărțiri, astfel că presa a tot alimentat aceaste vești. Cu toate acestea, cei doi și-au făcut apariția împreună în cadrul premiilor Latin Billboard 2021 și au atras toate privirile.

Deși sunt împreună de atâta timp, William Levy și Elizabeth Gutierrez continuă să fie discreți în legătură cu relația lor și își doresc intimitate atunci când vine vorba despre sentimente mărețe.

William Levy și Elizabeth Gutierrez își continuă relația

William Levy și Elizabeth Gutierrez și-au făcut apariția împreună în cadrul Latin Billboard 2021 și astfel au pus punct zvonurilor legate de separare.

Actorul a prezentat evenimentul alături de Gaby Espino, Maite Perroni și Pedro Fernandez. Soția acestuia a avut oportunitatea de a prezenta câștigătorul categoriei Canción del Año (Hot Latin Song).

Fanii au rămas surprinși de faptul că Elizabeth Gutierrez a postat o fotografie în care apărea alături de celebrul actor. De asemenea, aceasta a lăsat în online un videoclip în care apare alături de partenerul ei care îi ține umbrela de ploaie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Shine, baby, shine”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Elizabeth Gutierrez a purtat o rochie de culoare bleu cu volănașe și spatele gol, iar William Levy un costum închis la culoare care i-a scos în evidență trupul lucrat. Chiar dacă cei doi sunt extrem de rezervați în ceea ce privește relația lor, iată că de această dată s-au lăsat filmați și fotografiați împreună.

William Levy și Elizabeth Gutierrez nu se despart

William Levy și Elizabeth Gutierrez formează unul dintre cele mai apreciate cupluri internaționale, astfel că fanii sunt bucuroși de fiecare dată când află vești despre cei doi. Astfel, în ciuda faptului că s-a vorbit despre despărțire, iată că William și Elizabeth nu se gândesc deloc la acest lucru.

William Levy și Elizabeth Gutierrez demonstrează încă o dată faptul că nu este nevoie de rețelele sociale pentru a demonstra că formează un cuplu fericit și împlinit.

Acum aproximativ un an, cei doi părinți au trecut printr-o traumă atunci când fiul lor a suferit un accident pe terenul de golf. Se pare că mașina pe care o conducea tânărul a scăpat de sub control, iar Christopher Alexander a fost dus de urgență la spital.

Din cauza acestui eveniment, William Levy a lipsit o bună perioadă de timp din atenția publicului, astfel că rețelele sale sociale au dus lipsă de conținut din partea acestuia. Recent, actorul a revenit pe platformele online și i-a anunțat pe fanii de pretutindeni că fiul său se simte mult mai bine și a început să-și reia activitățile pe care le practica înainte de incident.

William Levy este din nou pregătit să apară pe micile ecrane și să-și încânte fanele cu apariții incendiare în producții de neuitat.

În articolul

William Levy și Elizabeth Gutierrez își continuă relația în ciuda zvonurilor legate de separare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x