William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au despărțit. Actorul a făcut anunțul pe rețelele sociale

Publicat pe 28.01.2022 la 11:50 Actualizat pe 28.01.2022 la 12:19

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de actor pe rețelele sociale. Fanii au rămas fără grai la aflarea veștii.

William Levy poartă un costum negru, cămașă albă și papillon și stă lângă Elizabeth Gutierrez care poartă o rochie neagră cu decolteu

William Levy și Elizabeth Gutiérrez la premiera filmului 'Resident Evil: The Final Chapter'

Profimedia Images

După luni de zile în care s-a zvonit că William Levy și Elizabeth Gutiérrez au probleme în cuplu, iată că acum vestea despărțirii a venit chiar din partea marelui actor. Vedeta a făcut anunțul pe pagina personală de Instagram, acolo unde comunică întotdeauna cu fanii.

Dacă cei doi și-au ascuns neînțelegerile până acum, de această dată nu s-a mai putut face nimic pentru ca relația să poată fi salvată.

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au despărțit

William Levy și-a anunțat fanii chiar pe contul personal de Instagram că relația cu Elizabeth Gutiérrez a ajuns la final.

“Vrem să mă transmitem că după ce ne-am gândit îndelung, am decis să încheiem relația noastră. Vom continua să fim aceeași familie frumoasă și aceeași părinți responsabili pentru copiii noștri. Acest lucru nu se va schimba niciodată.”, a scris William Levy pe contul personal de Instagram. Mesajul a fost lăsat la InstaStory, acolo unde internauții pot vedea această veste doar pentru o perioadă de timp.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De când vestea a circulat pe rețelele de socializare, cei doi îndrăgostiți nu au vorbit despre acest subiect, iar acum actorul a venit cu o confirmare scrisă. Internauții au început deja să împrăștie vestea și să se anunțe unul pe altul. Ulterior mesajului postat, William Levy a scris: “Sunt pregătit pentru un nou capitol în viața mea”.

Fanii actorului au rămas surprinși să vadă că acesta a menționat despre o nouă etapă a vieții sale, imediat după vestea despărțirii. William Levy și Elizabeth Gutiérrez se numără printre cei mai iubiți actori de telenovele, în special datorită poveștii lor de dragoste care a început încă din 2003. Mesajul lăsat de vedetă în online a fost preluat deja de mediile de comunicare, iar acum toată lumea știe despre trista veste.

Povestea de dragoste a lui William Levy și Elizabeth Gutiérrez

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au cunoscut în 2002 în timpul unui reality show. De atunci, cei doi au avut o relație plină de suișuri și coborâșuri, asta pentru că s-au împăcat și s-au despărțit de nenumărate ori. Veștile că actorul ar fi înșelat-o pe mama copiilor lui au circulat întotdeauna. În 2008, s-a zvonit că acesta ar fi avut o aventură cu Maite Perroni, colega lui de platou din cadrul telenovelei “Cuidado con el angel”, însă amândoi au dezmințit această veste.

Un an mai târziu, William Levy a avut o scurtă relație cu Jacqueline Bracamontes, colega cu care a împărțit platourile telenovelei “Sortilegio”. Deși de-a lungul timpului cei doi au negat istoria pe care au avut-o, ulterior actrița a confirmat vestea în cartea ei autobiografică.

Cu toate acestea, Jaqueline Bracamontes a menționat că William Levy era despărțit de parteneră la acel moment. Elizabeth Gutiérrez era pe atunci însărcinată cu fiica actorului.

În mai 2011, Elizabeth Gutiérrez și-a anunțat fanii că se desparte de William Levy: “Vreau să aduc la cunoștință că am luat decizia de a mă despărți de William Levy, cel cu care am menținut o relație timp de opt ani. În ciuda zvonurilor care au circulat în presă, am încercat să rămân pozitivă.”

În articolul

William Levy și Elizabeth Gutiérrez s-au despărțit. Actorul a făcut anunțul pe rețelele sociale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x