William Levy și-a surprins fanii cu un mesaj emoționant în onoarea unei ființe pe care a îndrăgit-o. Despre ce este vorba

Publicat pe 23.05.2022 la 16:17 Actualizat pe 23.05.2022 la 16:43

William Levy și-a surprins fanii cu un mesaj emoționant postat în mediul online în onoarea unei ființe pe care a îndrăgit-o. Despre ce este vorba.

William Levy poartă o cămașă albă și un sacou de culoare gri. Actorul se află pe covorul roșu în cadrul unui eveniment important

William Levy, celebrul actor de origine cubaneză

Getty Images

William Levy și-a surprins fanii cu un mesaj emoționant postat în mediul online. Actorul este recunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă. Astfel, la fiecare apariție, acesta lasă câteva cuvinte care emoționează de fiecare dată. Cele mai recente semnale au fost îndreptate indirect către fosta sa parteneră, Elizabeth Gutiérrez.

La rândul său, aceasta i-a răspuns în aceeași manieră, iar acum internauții s-au separat în două tabere distincte ce îi susțin necondiționat pe cei doi.

William Levy a lăsat un mesaj emoționant în mediul online pentru o ființă dragă

William Levy a lăsat un mesaj în mediul online, acolo unde a postat câteva cuvinte în memoria unei ființe drage. Urmăritorii au reacționat imediat, iar cuvintele de apreciere nu au întârziat să apară. De asemenea, cele mai multe momente ale sale îl găsesc pe actor în cele mai importante momente de sinceritate.

“Te iubesc, Pipo. Mereu vei fi prezent în viețile noastre.”, a scris William Levy pe contul personal de Instagram la secțiunea InstaStory. Cu toate acestea, vedeta nu a oferit mai multe detalii legate de acest eveniment. Cu toate acestea, fanii i-au răspuns imediat actorului și l-au susținut pe acesta cu multe comentarii și semne de apreciere. De asemenea, față de mesajele indirecte ce se presupune că îi sunt adrsate fostei sale partenere, protagonistul din “Cafea cu parfum de femeie” nu a oferit nicio declarație.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Știi care este persoana care într-adevăr merită cel mai mult? Cea care își cere iertare, cea cu care poți să vorbești, cea căreia îi este dor de tine, cea care se întoarce să vorbească cu tine în ciuda discuțiilor aprinse pentru că nu își dorește să fie supărată pe tine. Dacă ai parte de o astfel de persoană, ai grijă de ea pentru că nu se găsește prea ușor.”, a scris William Levy.

Ulterior, Elizabeth Gutiérrez a venit cu un răspuns la fel de indirect: “Cuvintele nu îmi fac rău, dar persoana care le spune, da.”

William Levy vorbește despre drama familiei

Deși la momentul actual nu mai formează un cuplu alături de Elizabeth Gutiérrez, William Levy a trecut alături de fosta sa parteneră printr-o dramă greu de imaginat. Cei doi și-au ajutat fiul, pe Christopher Levy, să treacă peste etapa accidentului.

Tânărul a suferit un accident atunci când se afla la volanul unei mașini de golf. Aceasta a pierdut controlul și a căzut peste picioarele lui Christopher Levy. Ulterior, acesta a suferit mai multe operații pentru a-și recăpăta puterea și astfel a dat dovadă de curaj și perseverență. Sportiv de mic copil, acesta a stat departe de terenul de baseball o bună perioadă de timp.

După ce totul a revenit la normal, tânărul a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram și le-a mulțumit fanilor pentru suportul arătat. De asemenea, William Levy a fost cel care le-a mulțumit tuturor pentru mesajele transmise în mediul online.

Actorul spune că fiul său a avut încă de la început o determinare de fier și a știut că își va reveni într-un timp scurt pentru a se întoarce pe terenul de baseball.

În articolul

William Levy și-a surprins fanii cu un mesaj emoționant în onoarea unei ființe pe care a îndrăgit-o. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x