William Levy vorbește despre accidentul fiului său. Cum a reușit actorul să treacă peste drama familiei

Publicat pe 28.11.2022 la 21:00 Actualizat pe 28.11.2022 la 11:58

William Levy vorbește despre accidentului fiului său, Christopher. Cum a reușit actorul să treacă peste drama familiei și ce l-a făcut să meargă mai departe într-o situație atât de tragică.

William Levy poartă o cămașă albă și un sacou de culoare gri. Actorul se află pe covorul roșu în cadrul unui eveniment important

William Levy, în cadrul People en Español, cea de-a șasea ediție

Getty Images

William Levy a vorbit din nou despre accidentului fiului său, Christopher. Tânărul a fost operat în anul 2020, după ce a pierdut controlul unei mașini de golf pe care o conducea. Acesta se afla alături de alți doi adolescenți, iar fiul celebrului actor a fost singurul afectat de accident.

La aproape doi ani de la accident, William Levy a făcut noi declarații în legătură cu evenimentul care a pus stăpânire pe viața familiei sale.

William Levy vorbește despre accidentul fiului său

În luna octombrie a lui 2020, Christopher Alexander Levy a suferit un accident în urma căruia a fost nevoit să stea imobilizat la pat o bună perioadă de timp. Se pare că tânărul a pierdut controlul mașinii de golf pe care o conducea și în care era alături de alți doi prieteni. Din cauza gravității situației, un elicopter l-a transportat pe tânăr la spital la acea dată.

Tânărul a rămas blocat sub greutatea mașinii, iar din cauza accidentului doctorii au fost nevoiți să realizeze trei operații ale genunchilor. Christopher a împlinit 16 ani pe data de 12 martie, însă o bună perioadă de timp a trebuit să se țină departe de terenul de baseball, jocul pe care acesta îl iubește încă de mic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alături de William Levy, tânărul sportiv a testat de mic acest sport și de atunci își continua traiectoria în acest fel. Cu toate acestea, accidentului din Weston, Florida, l-a ținut departe de colegii și prietenii săi o perioadă îndelungată. Deși medicii nu îi dădeau speranțe, Christopher Levy a demonstrat că poate să revin din nou la normal. Cu ajutorul specialiștilor, dar și a voinței de care a dat dovadă, acesta a putut să fie prezent din nou pe câmp.

Într-un interviu acord în data de 3 mai pentru Antena3 din Spania, conform Univision.com, William Levy a mărturisit că doar datorită efortului său propriu, fiul a putut să calce din nou pe teren.

William Levy face dezvăluiri despre drama familiei

De fiecare dată când o nouă etapă trecea peste tânărul Levy, tatăl său celebru le oferea fanilor informații relevante despre starea sa de sănătate. După aproape doi ani, William Levy a făcut noi declarații în legătură cu tragicul eveniment.

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este bine acum, după un an și jumătate a putut reveni pe teren. Toți doctorii credeau că nu se va întoarce, dar el a fost atât de puternic încânt a revenit.”, a spus William Levy. Actorul a subliniat că după aflarea diagnosticului, Christopher Levy s-a văzut nevoit să își impună fapul că va reușit, pentru a putea merge mai departe, atât în viața personală, cât și în carieră.

“Plângea în cameră și spunea că o să reușească. Cu o așa forță, mulțumesc lui Dumnezeu, a reușit și acum este din nou pe terenul de baseball. E o bucurie enormă.”, a menționat William Levy. Actorul s-a aflat o bună perioadă de timp pe platourile de filmare, astfel că atunci când fiul lui se afla în recuperare, acesta nu i-a putut fi alături cu sprijin emoțional și fizic.

În articolul

William Levy vorbește despre accidentul fiului său. Cum a reușit actorul să treacă peste drama familiei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x