Yadhira Carrillo, dezvăluiri neașteptate despre o scenă în care a jucat cu Fernando Colunga: "A fost un sărut dur și neplăcut"

Publicat pe 02.11.2020 la 12:31 Actualizat pe 02.11.2020 la 13:04

Actrița Yadhira Carrillo a povestit micile secrete ale telenovelelor în care a jucat și a relatat o întâmplare mai puțin păcută de pe platoul de filmare. Un „sărutul grotesc” pe l-a avut cu Fernando Colunga a făcut-o să se simtă inconfortabil ani de zile

Yadhira Carrillo, dezvăluiri neașteptate despre o scenă în care a jucat cu Fernando Colunga: "A fost un sărut dur și neplăcut"

Profimedia

„Regina Lacrimilor”, Yadhira Carrillo, a revenit în atenția publicului după mai bine de 13 ani în care a spus adio aparițiilor. Într-o transmisie pe youtube, pe canalul TlNovelas, soția lui Juan Collado a vorbit și a răspuns la întrebările fanilor timp de o oră.

Una dintre întrebările la care nu a ezitat să răspundă a fost cea a unui fan care i-a cerut să povestească o anecdotă jenantă pe care a avut-o cu un actor. Aceasta a povestit o experiență dureroasă pe care a trăit-o alături de Fernando Colunga în La Usurpadora, când a interpretat personajul lui Raquel.

„Nici până în prezent nu am uitat și nu vreți să știți durerea pe care am avut-o față de această scenă. Regizorul mi-a spus: „Personajul tău trebuie să fie puternic, personajul tău este o femeie nebună, nu are măsură, cu sentimente aprige și această femeie vrea să fie cu Colunga (Fernando)”.

El a continuat spunând: „Așa că am nevoie să sari peste el și să-l săruți ”. Actrița a resepctat întocmai indicațiile regizorului și s-a aruncat dramatic asupra lui, sărutându-l cu foc, fapt care nu a fost deloc plăcut pentru artistă! Yadhira Carrillo a dezvăluit că a a avut parte de „un sărut grotesc, dur și neplăcut”.

Yadhira a mai dezvăluit că a rămas cu îndoieli în ceea ce îl privește pe Fernando Colunga. Acesta ar fi fost la fel de uimit de gestul făcut de actriță, aflându-se că, la un moment dat, el a întrebat producătorii: „Dar ce este asta, de ce a sărit așa?”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

Yadhira Carrillo, dezvăluiri neașteptate despre o scenă în care a jucat cu Fernando Colunga: "A fost un sărut dur și neplăcut"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x