Yağmur Tanrısevsin apare în stilul Victoria Beckham în mediul online. Rochia neagră îi arată trupul perfect

Publicat pe 02.03.2024 la 20:25 Actualizat pe 02.03.2024 la 20:13

Yağmur Tanrısevsin își surprinde comunitatea de fani cu o rochie în stilul Victoria Beckham. Actrița s-a lăsat fotografiată astfel.

Yağmur Tanrısevsin  poartă o rochie de mireasă fără mâneci

Yağmur Tanrısevsin apare în stilul Victoria Beckham în mediul online

Happy Channel

Yağmur Tanrısevsin a avut parte de o vacanță perfectă în luna august. Actrița s-a lăsat fotografiată pe străzile din Monte Carlo și a îmbrăcat ținute diverse. Postările sale au primit mii de aprecieri și comentarii. Cu toate că a lipsit de pe micile ecrane o lungă perioadă de timp, nu și-a uitat fanii din mediul online.

Yağmur Tanrısevsin apare în stilul Victoria Beckham în mediul online

Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă o aduce într-o rochie neagră, stilul Victoria Beckham. Actrița din Turcia nu a uitat de accesorii, ochelarii de soare negri pe care i-a purtat pe tot parcursul realizării fotografiilor. A primit peste 600 de comentarii și mii de aprecieri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Această postare este perfectă”, „Cea mai frumoasă actriță din Turcia”, “o adevărată frumusețe”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Ultimul său rol a fost în Inimă rănită alături de Gokhan Alkan. Discretă în ceea ce privește viața personală, nu a menționat niciodată parteneri pe termen lung.

Filmările pentru Inimă rănită s-au finalizat în februarie 2022, însă de atunci actrița nu a mai ținut să participe în cadrul vreunui proiect profesional. Recent, a declarat că se află în tratative pentru un nou serial, însă nu poate oferi prea multe detalii în acest moment.

“Nu pot oferi detalii pentru că situația nu este clară în acest moment. Negocierile vor continua. Când totul va fi pus la punct, o să împărtășesc detalii cu voi.”, a transmis vedeta. De cealaltă parte, actrița în vârstă de 32 de ani și-a etalat naturalețea și eleganța ca de fiecare dată.

Cu toate că urma să facă parte din "Saklı Kalsın", lucrurile s-au schimbat iar cele 26 de episoade au fost jucate de alți actori din Turcia. Printre serialele în care a jucat se numără Feriha, Inimă rănită și lungmetrajul Girls of the Sun.

Impactul pe care Inimă rănită l-a avut încă reflectă succesul faimoasei Yağmur Tanrısevsin

Serialul Inimă rănită a avut premiera în 2021 și a fost finalizat în februarie 2022 cu cel de-al 32-lea episod. A fost un proiect foarte special. Trebuie reamintit faptul că a fost filmat în Antakya, însă regiunea a avut parte de schimbări după cutremurele din Turcia.

Povestea protagoniștilor Gökhan Alkan și Yağmur Tanrısevsin a rămas în amintirea fanilor cu drama prezentată lumii întregi. În Spania, cei care îndrăgesc serialul Inimă rănită au fost alături de actori în mediul online.

“A fost un an foarte bun pentru mine, am avut parte și de o vară bună, am primit foarte multe cadouri. Unul dintre fani mi-a dăruit un tort, un fan din Spania. A fost ceva cu o însemnătate majoră, chiar am postat și o fotografie. Am făcut o postare și din Londra, am vorbit despre vise și educație. Mi-au făcut un tort și a fost frumos. Aceste cadouri vin din Spania de vreo 3 ani, sunt foarte prețioase și drăguțe.”, a declarat vedeta din Turcia.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin apare în stilul Victoria Beckham în mediul online. Rochia neagră îi arată trupul perfect

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x