Yağmur Tanrısevsin este fana echipei naționale de fotbal. Vedeta a participat la fiecare meci al Turciei

Publicat pe 28.06.2024 la 15:17 Actualizat pe 28.06.2024 la 17:29

Yağmur Tanrısevsin s-a arătat o fană înfocată a echipei naționale de fotbal. Originară din Turcia, aceasta i-a susținut pe jucători la fiecare meci.

actriță zâmbește

Yağmur Tanrısevsin este fana echipei naționale de fotbal

Instagram

Yağmur Tanrısevsin a devenit ambasadoare a echipei naționale de fotbal și a publicat mai multe fotografii în mediul online din cadrul meciurilor jucate în Germania.

“Am fost în Germania pentru a sprijini echipa națională. O să fiu din nou pe drumuri pentru ultimul meci cu Cehia. Cred că o să fie totul bine.”, a declarat vedeta pe data de 26 aprilie. În prezent, Turcia este calificată în optimi după scorul cu Cehia. Astfel, ideea actriței a rămas doar un vis urât.

Yağmur Tanrısevsin este fana echipei naționale de fotbal

Potrivit informațiilor oferite de Nazif Şahin Karpuz, se pare că actrița a fost văzută de către jurnaliști în Karaköy. Aceasta a devenit ambasadoare a echipei naționale de fotbal, astfel că a fost alături de jucători la orice pas. Vedeta spune că în prezent nu s-a putut bucura de vacanță pentru că a muncit într-un ritm foarte alert.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu o să pot să-mi iau o vacanță anul ăsta pentru că m-am implicat în mai multe proiecte și o să fie o vară foarte aglomerată. Nu mă plâng pentru că îmi place foarte mult să lucrez.”, a mai spus actrița, arată haberturk.com. Pe lângă proiectele pe care le desfășoară pe micile ecrane, vedeta a semnat recent un contract cu o renumită companie de produse pentru îngrijire orală.

Această afacere i-a adus în buzunar nu mai puțin de 5 milioane de lire turcești. Nu este pentru prima oară când vedeta se bucură de un contract atât de ofertant.

“Colaborarea cu acest brand a reprezentat un pas foarte important pentru mine.”, a declarat vedeta. Nu de puține ori, Yağmur Tanrısevsin a demonstrat că este pasionat de lucrurile pe care le prezintă în fața fanilor și că se bucură de faptul că le poate fi inspirație. De-a lungul timpului, a fost de asemenea apreciată, dar și judecată de către fani pentru alegerile sale vestimentare.

Yağmur Tanrısevsin are încredere totală în echipa de fotbal a Turciei

Cu toate că nu a mai apărut de ceva vreme în cadrul unui proiect profesional, Yağmur Tanrısevsin a continuat să apară în mediul online. A strâns peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

“Nu ne oprim, continuăm în voia noastră.”, a scris actrița.

Yağmur Tanrısevsin se implică într-un nou proiect profesional

A devenit apreciată datorită serialelor în care a jucat de-a lungul timpului. Astăzi se implică în mai multe proiecte profesionale. Printre acestea se numără contractele pe care le are semnate cu multe nume mari din industria fashion sau beauty.

Pe lângă viața profesională, fanii au fost interesați să afle detalii și despre viața sa personală. Știm până acum că a format un cuplu cu actorul Kerem Bursin ( Dragostea plutește în aer).

Recent s-a zvonit că ar fi din nou atrași unul de celălalt. A fost protagonistul seriei menționate mai sus cel care a spus adevărul legat de ceea ce trăiește în prezent pe plan amoros. Cei doi își continuă proiectele profesionale.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin este fana echipei naționale de fotbal. Vedeta a participat la fiecare meci al Turciei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x