Yildiz Cagri Atiksoy și Berk Oktay își continuă vacanța în Maldive. Vedeta a postat noi fotografii în mediul online

Publicat pe 13.09.2024 la 15:47 Actualizat pe 13.09.2024 la 19:39

Yildiz Cagri Atiksoy și Berk Oktay se bucură de momente speciale în familie. Cei doi faimoși se află cu fiica în Maldive, locație pe care au ales-o pentru vacanță.

actori pe platourile de filmare

Yildiz Cagri Atiksoy și Berk Oktay își continuă vacanța în Maldive

Instagram

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Berk Oktay și Yıldız Çağrı Atiksoy formează unul dintre cele mai îndrăgite din Turcia la momentul actual. Cei doi se află în Maldive în prezent alături de fiica lor nou-născută.

Yildiz Cagri Atiksoy și Berk Oktay

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai multe dintre acestea sunt alături de cei dragi, familia cu care își petrece o lungă perioadă de timp. Este căsătorit cu Yıldız Çağrı Atiksoy, iar cea mai mare bucurie pentru amândoi a venit atunci când s-a născut fiica lor, Mira Milena.

Actrița a fost cea care a publicat prima imagini emoționante, urmată de soțul său, arată sabah.com.tr. Astfel, actorul a arătat pentru prima oară chipul fiicei sale la scurtă vreme după naștere. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei Savaşçı și prietenia lor s-a transformat în dragoste.

Berk Oktay este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Născut pe 28 octombrie 1982, a mai fost căsătorit încă o dată cu Merve Șarapcioglu între 2016 și 2020. Aceasta din urmă a lansat public faptul că fostul său soț ar fi fost violent cu ea, atât verbal cât și psihic. În ceea ce privește proiectele sale profesionale, Micuța rază de soare din 2022 este una dintre preferatele publicului.

Cei doi se află în prezent în Maldive, acolo unde își petrec ultimele zile de vacanță. Îndrăgostiții petrec împreună cu fiica Mira Milena. Cum ultimele zile de vară stau să apună, faimoșii au decis să profite și să se bucure la maximum.

Yıldız Çağrı Atiksoy vorbește despre siluetă la scurt timp după naștere

Cu toate că actrița a fost lăudată pentru aparițiile sale surprinzătoare în mediul online, aceasta a ținut să comenteze faptul că nu este atât de ușor să slăbești după naștere. De asemenea, a menționat faptul că fotografiile publicate erau din trecut, arată ntv.com.tr. Pe data de 21 mai 2024, aceasta a devenit mămică pentru prima pară.

Actrița în vârstă de 38 de ani publică imagini de familie în mediul online ori are ocazia. Cu toate acestea, rămâne discretă atunci când este cazul și profită de orice șansă pentru a fi alături de fanii săi.

S-a cunoscut cu Berk Oktay pe platourile de filmare și de atunci au decis să formeze un cuplu. Cu toate acestea, actorul din Micuța rază de soare a mai fost căsătorit în trecut. Ba mai mult, acesta a avut o despărțire dureroasă, dat fiind faptul că fosta soție l-a acuzat de abuzuri.

“Nunta va fi în septembrie, după vară, încercăm să aranjăm asta. O să vă anunțăm data și locul. Cel mai probabil va fi în Istanbul, dacă e vară va fi în Alacati.”, a declarat actorul atunci când a vorbit despre nunta cu partenera sa, mama copilului. În prezent, îndrăgostiții lasă imagini de cuplu pe rețelele sociale și își încântă fanii la fiecare pas.

“Serialele se vor termina în iunie sau la începutul lui iulie, oricum, așa că ne-am gândit că septembrie ar fi o lună potrivită.”, a spus actorul.

În articolul

Yildiz Cagri Atiksoy și Berk Oktay își continuă vacanța în Maldive. Vedeta a postat noi fotografii în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x